ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θρίλερ μητέρα και τρία παιδιά στο Κεραμίδι [photos]

θρίλερ-μητέρα-και-τρία-παιδιά-στο-κερα-760880

Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έσπευσε από τον Βόλο ελλείψει οδηγού στο Κ.Υ. Βελεστίνου – Αδύνατη η επικοινωνία με την οικογένεια με τρία παιδιά λόγω κακού σήματος

Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ αναζήτηση θρίλερ ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, που άγνωστο υπό ποιες συνθήκες ακριβώς εξετράπη από την πορεία του στο Βόρειο Πήλιο και δεν ήταν γνωστό πού ακριβώς βρισκόταν. Ωστόσο, στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ήταν ακάλυπτη η βάρδια του οδηγού ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε οικογένεια, μητέρα με τρία παιδιά. Κινούταν προς Κεραμίδι όταν άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και βγήκε από τον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο από Κανάλια προς Κεραμίδι όμως η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη με την οικογένεια, καθώς δεν υπήρχε καλό σήμα με την κινητή τηλεφωνία.

Στο σημείο έσπευσαν πλήρωμα περιπολικού από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, δυνάμεις από την Πυροσβεστική της Β’ ΒΙΠΕ με ένα όχημα και πλήρωμα ασθενοφόρου από τον Βόλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει γύρω στις 22:00, ενώ κοντά βρισκόταν και το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Στην τελευταία επικοινωνία αναφέρθηκε ότι τα παιδιά είχαν βγει έξω μόνα τους από το αυτοκίνητο και ήταν καλά στην υγεία τους.

Η οδηγός ήταν επίσης καλά στην υγεία της. Οι επιβάτες του οχήματος φέρεται να έφεραν μικροτραυματισμούς. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους ήταν σε εξέλιξη από τις 20:00.

Για άλλη μία φορά κινητοποιήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου από το ΕΚΑΒ Βόλου καθώς δεν υπήρχε οδηγός στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Αραγε αν το τροχαίο ήταν σοβαρό τι θα συνέβαινε; Πρόσφατα σε σοβαρό τροχαίο στο Νότιο Πήλιο συνέβη το ίδιο. Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ φωνάζουν σε κάθε ευκαιρία ότι μέσα σε μερικά λεπτά παίζονται ανθρώπινες ζωές.

[φωτογραφίες από Βασίλη Ηλιόπουλο]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου