ΤΟΠΙΚΑ

“Λύγισε” το ηπειρώτικο σκαρί

λύγισε-το-ηπειρώτικο-σκαρί-851206

Οξύ στεφανιαίο σύνδρομο διεγνώσθη σύμφωνα με ιατρική ανακοίνωση του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Αττικόν στον τέως υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Παπαδόπουλο χθες το απόγευμα.
Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο θεράπων ιατρός, καθηγητής καρδιολογίας και διευθυντής της Β Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, Δημήτρης Κρεμαστινός, αναφέρεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος “υπεβλήθη σε σειρά διαγνωστικών εξετάσεων, βρίσκεται υπό συνεχή θεραπεία και παρακολούθηση και η κατάσταση είναι καλή”.
Τον κ. Παπαδόπουλο συνόδευσε στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Υγείας, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ενώ τον επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, ο βουλευτής του ΣΥΝ Αθανάσιος Λεβέντης και ο πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου Κυριάκος Ντηνιακός.
“Είναι καλύτερα και σύντομα θα είναι και πάλι έτοιμος για μάχη”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.
“Γερό ηπειρώτικο σκαρί. Μια χαρά. Του εύχομαι περαστικά”, δήλωσε ο κ. Ζαγορίτης. Από τη μεριά του ο κ. Αβραμόπουλος είπε: του εύχομαι με όλη μου την καρδιά να ξεπεράσει αυτό το μικρό πρόβλημα της υγείας του και να είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της κοινής μας προσπάθειας. Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ξεπέρασε ένα πρόβλημα που προέκυψε και βρεθήκαμε όλοι κοντά του και όλα δείχνουν να πηγαίνουν σε καλό δρόμο. Του μίλησα και στη Βουλή δύο τρία λεπτά μετά το συμβάν και τώρα. Και εκεί και εδώ ως γνήσιος ηπειρώτης αψηφά το πρόβλημα, τα βλέπει αισιόδοξα, αλλά το τσιγάρο πρέπει να το κόψει. Και με την ευκαιρία – μήνυμα προς όλους να αντιληφθούν όσο το δυνατόν συντομότερα πόσο κακό κάνει (το κάπνισμα) στην υγεία τους. Ο κ. Αβραμόπουλος είπε επίσης ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον αγαπάμε, τον εκτιμούμε είμαστε εδώ όχι με την όποια δημόσια ιδιότητα αλλά από πραγματικό ενδιαφέρον.
Τέλος σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Κρεμαστινός πριν την έκδοση της ιατρικής ανακοίνωσης είπε ότι ελπίζω να πάνε όλα καλά, σ αυτή τη φάση η αγωγή θα είναι φαρμακευτική ενώ θα παραμείνει και μερικές μέρες στο νοσοκομείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου