ΤΟΠΙΚΑ

 Εκτροπή κι ανατροπή τζιπ με οδηγό δικηγόρο

εκτροπή-κι-ανατροπή-τζιπ-με-οδηγό-δι-771643

Στο ύψος του Βελεστίνου, χωρίς ευτυχώς τραυματισμό – Δεύτερο τροχαίο στο κέντρο του Βόλου

Εκτροπή και ανατροπή τζιπ σημειώθηκε χθες στις 06:50 στο 312ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βελεστίνου. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα όταν άγνωστο για ποιο λόγο ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα το τζιπ να εκτραπεί δεξιά σε σχέση με την πορεία του, να βγει σε ανάχωμα και να ανατραπεί. Το τζιπ, το οποίο οδηγούσε Αθηναίος δικηγόρος, ακινητοποιήθηκε με το μπροστινό του μέρος προς τα επάνω.

Στο σημείο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για βοήθεια. Οπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν καλά στην υγεία του και είχε καταφέρει να βγει από το τζιπ σώος και αβλαβής.

Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος με το σκυλί του, το οποίο παρέμενε εγκλωβισμένο. Οι πυροσβέστες προχώρησαν άμεσα στη σταθεροποίηση του οχήματος με χρήση ιμάντα και στον απεγκλωβισμό του ζώου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου διακομίστηκε για λόγους πρόληψης στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Στο μεταξύ,τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χωρίς ευτυχώς σοβαρό τραυματισμό και στο κέντρο του Βόλου χθες στις 12:15. Σύμφωνα με πληροφορίες δικυκλιστής τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με το μηχανάκι που οδηγούσε, η οποία σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες. Ο δικυκλιστής διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης και των δύο τροχαίων ατυχημάτων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου