ΤΟΠΙΚΑ

Αναβάλλεται η εκδήλωση της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού -Τρούφας

αναβάλλεται-η-εκδήλωση-της-5ης-πανελλή-771918

Μετά από οδηγίες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου αναβάλει όλες τις εκδηλώσεις της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού Τρούφα που θα γινόταν 17, 18 και 19 Ιουλίου 2020 στην Αργαλαστή.

Θα πραγματοποιηθούν μόνο Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Αργαλαστής το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 και ώρα 08:00 το πρωί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπίσκοπου Κατάρων κ.κ. Μακαρίου συλειτουργούντος και του εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου.

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μοναστήρι Συκής τη Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 και ώρα 08:00 το πρωί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπίσκοπου Κατάρων κ.κ. Μακαρίου συλειτουργούντος και του εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου.

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Βαρνάλειου Κοινωνικού Ταβερνείου στη Πλατεία Δημάδη του Φιλικού (Παζαρούλι) ώρα 21:00 το βράδυ από τον Αρχιεπίσκοπου Κατάρων κ.κ. Μακαρίου συλειτουργούντος και του εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου.

Στα εγκαίνια αυτά θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορονοϊού, αποστάσεις, μάσκες για τις ευπαθείς ομάδες και θα υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό αλκοολούχο υγρό. Το Ινστιτούτο καλεί όλους τους κατοίκους του Πηλίου να τιμήσουν με τη παρουσία τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου