ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις για τη βελτίωση της μελισσοκομίας

δράσεις-για-τη-βελτίωση-της-μελισσοκο-773146

Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Τρίτη 21 Ιουλίου

Δύο προσκλήσεις ενδιαφέροντος ανάρτησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ενημερώνει ότι αυτές αφορούν στις «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης», και στη «Στήριξη της προώθησης του μελιού και των άλλων προϊόντων της κυψέλης».

Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά σε δαπάνες για τη δειγματοληψία μελιού σε διαπιστευμένα εργαστήρια, με σκοπό τον έλεγχο των φυσικοχημικών τους παραμέτρων και η δεύτερη σε δαπάνες για συμμετοχή σε εκθέσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια ή οργανώσεις αντίστοιχων εκδηλώσεων και άλλων προωθητικών ενεργειών προβολής.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Συστημάτων Εκτροφής Ζώων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή μέχρι 21 Ιουλίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μελισσοκομίας, Σηροτροφίας & Λοιπών Ζωικών Οργανισμών στα τηλ. 210-212 5704 /210-212 5769 και στα email [email protected] / [email protected] ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων http://www.minagric.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου