ΤΟΠΙΚΑ

Κανένα νέο για τον 40χρονο αγνοούμενο Αποστόλη

κανένα-νέο-για-τον-40χρονο-αγνοούμενο-απ-773594

Σε δραματική κατάσταση η οικογένειά του παρακαλεί για βοήθεια

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από την εξαφάνιση του 40χρονου Βολιώτη Απόστολου Στριμπάκου από το σπίτι του στη συνοικία Χρυσοχοΐδη και δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Χθες άλλη μία αναφορά -αυτή τη φορά ότι ο 40χρονος εθεάθη στη Γορίτσα- έπεσε στο κενό. Οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων έψαξαν για δεύτερη φορά την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή και δυστυχώς δεν εντόπισαν κανένα ίχνος του Αποστόλη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας συνεχίζουν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, όμως βαδίζουν κυριολεκτικά στα τυφλά, καθώς δεν γνωρίζουν πού συγκεκριμένα πήγαινε ο 40χρονος, όταν έφευγε από το σπίτι του για τελευταία φορά.

Ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος είπε ότι «τον αναζητούμε σε πάρκα και πλατείες, εκκλησίες, παντού όμως δυστυχώς αν και κάνουμε έρευνες στα ίδια σημεία για δεύτερη και τρίτη φορά δεν έχουμε κανένα σημείο ζωής του».

Η οικογένεια του 40χρονου βρίσκεται σε δραματική κατάσταση. Φοβάται ότι ο Αποστόλης βρίσκεται σε κίνδυνο και παρακαλεί για βοήθεια. Ισως βρίσκεται κάπου εγκλωβισμένος χωρίς φαγητό και φάρμακα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert. Παρακαλεί οποιονδήποτε πολίτη δει τον αγνοούμενο να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000».

«Ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία και ενδέχεται να μην ανταποκριθεί λεκτικά σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει», ανέφερε σε ανακοίνωσή του. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια. Εχει ύψος 1,75μ., 65κ. βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

Δυστυχώς μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση του 40χρονου καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Ο 40χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του όμως αυτοεξυπηρετείται κανονικά. Καθημερινά έβγαινε βόλτα στην πόλη και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα. Δεν είχε δώσει ποτέ στο παρελθόν αφορμή για να ανησυχήσει η οικογένειά του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου