ΤΟΠΙΚΑ

Νέα περίοδος εγγραφών στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής από Δευτέρα

νέα-περίοδος-εγγραφών-στο-επαλ-αργαλα-774890

Στο νεοϊδρυθέν σχολείο θα λειτουργήσουν δύο ειδικότητες από το νέο σχολικό έτος

Από τη διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής ανακοινώνεται ότι η δεύτερη φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφή ενεργοποιείται από αύριο Δευτέρα 13 στις 8 π.μ. έως και μεθαύριο Τρίτη 14 Ιουλίου στις 23:59. Η ηλεκτρονική αίτηση πραγματοποιείται με την είσοδο στο σύστημα e-eggrafes κάνοντας χρήση των κωδικών taxis net. Επίσης είναι απαραίτητο το απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου καθώς και τα προσωπικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ταυτότητα-τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας), ή του κηδεμόνα εφόσον πρόκειται για ανήλικο. Στο σχολείο εκτός από την α’ τάξη, θα λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2020-21 και οι τομείς της β’ τάξης Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων.

Δικαίωμα αίτησης εγγραφής έχουν οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου (για απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου αντίστοιχης ειδικότητας ανεξαρτήτου έτους απόκτησης του τίτλουκαι οι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού η Επαγγελματικού Λυκείου για την απόκτηση πτυχίου αντίστοιχης ειδικότητας,

Το σχολείο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο λειτουργεί κάθε Δευτέρα 09.00 έως 13.00. Πληροφορίες: 24230-55655, 24230-55659.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου