ΤΟΠΙΚΑ

Αυξήσεις – φωτιά στην ύδρευση καταγγέλλει ο Μιλτ. Παπαδημητρίου

αυξήσεις-φωτιά-στην-ύδρευση-καταγγέ-774893

Ανακοίνωση από την «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» Νοτίου Πηλίου – Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά πλασματικών λογαριασμών

Αυξήσεις – φωτιά που επιβλήθηκαν στο τιμολόγιο της ύδρευσης με αποτέλεσμα τη σημαντική επιβάρυνση δημοτών και επιχειρήσεων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου καταγγέλλει η παράταξη «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Μιλτ. Παπαδημητρίου, ασκώντας δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή Μιτζικού.

Ειδικότερα, από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Νοτίου Πηλίου με επικεφαλής τον κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουν οι δημότες του Νοτίου Πηλίου μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης, οι οποίες οφείλονται καθαρά στην εισπρακτική πολιτική του δημάρχου κ. Μιτζικού, καθιστώντας το νερό πανάκριβο αγαθό και βαρύ χαράτσι, δύσκολο να εξοφληθεί από τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις. Εν μέσω οικονομικής κατάρρευσης των δημοτών λόγω του κορονοϊού αλλά και άλλων συγκυριών όπως η χαμηλή τιμή στο ελαιόλαδο, η καταστροφή δεύτερης χρονιάς στην παραγωγή μήλων λόγω χαλαζόπτωσης, η αφορία στους ελαιώνες για την φετινή χρονιά, η τουριστική ζημιά όλων των επιχειρήσεων, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, τουριστικά είδη κ.α, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου κάνει αυξήσεις στα τιμολόγια νερού!!!

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον κ. Μιτζικό καθώς οι δημότες λαμβάνουν λογαριασμούς καταναλώσεως νερού για την δημοτική ενότητα Μηλεών στο «περίπου», τις περισσότερες φορές παραφουσκωμένους για την κατανάλωση νερού το καλοκαίρι του 2019 όπου δεν υπήρχαν μετρήσεις, αλλά με απόφαση της πλειοψηφίας της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Νοτίου Πηλίου με το μέσο όρο των τελευταίων ετών (στο κουτουρού, όπως ακριβώς και στην Ελβετία…) Η μείζονα αντιπολίτευση καλεί τους δημότες να περιμένουν και να μην πληρώσουν τους πλασματικούς λογαριασμούς που έστειλε ο κ. Μιτζικός, διότι θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για το θέμα αυτό, θεωρώντας ότι είναι υποχρέωση μας η προστασία των δημοτών από παράνομες και παράλογες προσωρινές πράξεις – επιθέσεις εισοδηματικού χαρακτήρα (χαράτσι)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου