ΤΟΠΙΚΑ

Μετέτρεψαν παραλία της Ν. Αγχιάλου σε σκουπιδότοπο!

μετέτρεψαν-παραλία-της-ν-αγχιάλου-σε-σ-775849

Τη συνδρομή των δημοτών για τον εντοπισμό των ρυπαντών ζητεί η αντιδήμαρχος Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή

Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν παραλία της Ν. Αγχιάλου άγνωστοι. Λίγο έξω από το κέντρο της Ν. Αγχιάλου, στην ακτή σχηματίστηκε βουνό από σκουπίδια, χαρτιά, πλαστικά δοχεία, γλάστρες, λάστιχα και κάθε λογής άχρηστο υλικό ρύπανε την παραλία.

Για την ανεξέλεγκτη χωματερή, που προκάλεσαν ασυνείδητοι, ενημερώθηκε την περασμένη Κυριακή η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, που εκλέγεται στη Ν. Αγχίαλο.

Μαζί με την πρόεδρο της Ν. Αγχιάλου Βάσω Πυργάνη έσπευσαν επί τόπου στο σημείο και βρέθηκαν αντιμέτωπες με την εστία από σκουπίδια και μπάζα.

Αμεσα ενημερώθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου και την επομένη κιόλας στήθηκε επιχείρηση καθαρισμού. «Συνολικά τρία φορτηγά με σκουπίδια και μπάζα απομακρύνθηκαν άμεσα από την ακτή χάρη στην άμεση παρέμβαση της υπηρεσίας καθαριότητας», σημείωσε η κ. Μποντού – Τοκαλή.

Σε δηλώσεις της η αντιδήμαρχος δεν έκρυψε την οργή και τη θλίψη της για τη μετατροπή σημείων του Δήμου σε ανεξέλεγκτους σκουπιδότοπους και μπαζότοπους και ζήτησε τη συνδρομή των δημοτών για τον εντοπισμό των υπαίτιων.

«Ζητάμε από τους αυτόπτες μάρτυρες, που μας οδήγησαν στα σημεία, την επόμενη φορά να καταγράψουν τους αριθμούς αυτοκινήτων αυτών που ρυπαίνουν και καταστρέφουν το περιβάλλον. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει αγάπη για τη ζωή, αγάπη για τον άνθρωπο. Ας προστατέψουμε και ας διατηρήσουμε καθαρό τον ευλογημένο τόπο μας», ανέφερε η κ. Μποντού – Τοκαλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου