ΤΟΠΙΚΑ

Αγωνία για τη Σέρβα τουρίστρια, ύποπτη για κορονοϊό

αγωνία-για-τη-σέρβα-τουρίστρια-ύποπτη-775977

Θα δώσει και τρίτο δείγμα, προκειμένου να εξακριβωθεί αν νοσεί από κορονοϊό ή όχι – Για ποιο λόγο δεν εκδόθηκαν χθες τα αποτελέσματα

Δεν έχει τέλος η περιπέτεια που βιώνει η Σέρβα τουρίστρια ηλικίας 40 χρόνων, που ήρθε για διακοπές στο Πήλιο και από την περασμένη Τετάρτη θεωρείται ύποπτη για κορονοϊό, χωρίς όμως κανείς να μπορεί με σιγουριά να αποφανθεί θετικά ή αρνητικά. Η 40χρονη για πρώτη φορά μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου την περασμένη Τετάρτη με συμπτωματολογία που παραπέμπει σε COVID-19, καθώς είχε υψηλό πυρετό και σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη.

Αφού της ελήφθη το πρώτο επίχρισμα της δόθηκαν οδηγίες να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επειδή το πρώτο δείγμα έδειξε οριακά ότι ενδεχομένως να νοσεί από κορονοϊό, οι γιατροί του εργαστηρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας έδωσαν εντολή να ληφθεί νέο δείγμα, το οποίο θα εξεταζόταν χθες Παρασκευή για να εκδοθεί το τελικό πόρισμα. Αυτό ωστόσο δεν έγινε, διότι το δείγμα κρίθηκε ακατάλληλο και οι γιατροί συνέστησαν τρίτη δειγματοληψία, τα αποτελέσματα της οποίας, αν δεν συμβεί και άλλο απρόοπτο, θα εκδοθούν μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι να υπάρξει το οριστικό αποτέλεσμα της εξέτασής της η 40χρονη Σέρβα τουρίστρια είναι υποχρεωμένη να παραμένει σε αυτοπεριορισμό, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού. Ανάλογα την εξέλιξη των αποτελεσμάτων θα δοθούν σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για τη συνέχεια, όπως τονίζονταν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου