ΤΟΠΙΚΑ

Τρίδυμη επιτυχία στην οικογένεια Αγαπητού

τρίδυμη-επιτυχία-στην-οικογένεια-αγα-776056

Η Μαρία, ο Γιάννης και ο Παναγιώτης έζησαν μαζί την αγωνία των εξετάσεων και γιορτάζουν εις τριπλούν τις υψηλές τους βαθμολογίες

Τριπλή χαρά στην οικογένεια Αγαπητού στον Βόλο έφερε η επιτυχία των τρίδυμων παιδιών τους Μαρία, Γιάννη και Παναγιώτη, που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις στοχεύοντας ο καθένας στο όνειρό του.

Αν και τρίδυμα, επέλεξαν από νωρίς διαφορετικούς δρόμους. Η Μαρία ως απόφοιτη του ΓΕΛ Αγριάς στοχεύει στην Ιατρική, ο Παναγιώτης μέσω του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας επιθυμεί να ακολουθήσει τη φυσικοθεραπεία και ο Γιάννης από το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας έχει στόχο το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.

Μπορεί να πήγαιναν σε διαφορετικά σχολεία και να μελετούσαν σε διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι, κατά τη διάρκεια όμως της προετοιμασίας τους βοηθούσαν ο ένας τον άλλο. Ιδίως η Μαρία ενίσχυε τους δύο αδερφούς της, οι οποίοι εκτός από τα μαθήματα συνέχιζαν και τις προπονήσεις τους στην κωπηλασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης και ο Παναγιώτης έχουν κατακτήσει ως πλήρωμα στο διπλό σκιφ ασημένιο αλλά και χάλκινο μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες. Μάλιστα η αγωνία για τα τρίδυμα αδέρφια ήταν καθημερινή, καθώς τη μία ημέρα εξεταζόταν στα μαθήματα η Μαρία με τους υποψηφίους των ΓΕΛ και την επομένη οι δύο αδερφοί της μέσω των ΕΠΑΛ.

Τα τρία αδέρφια πάντως κατάφεραν να διαχειριστούν τις δυσκολίες της προετοιμασίας ακόμη και εν μέσω καραντίνας και σήμερα να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους ως αυριανοί φοιτητές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου