ΤΟΠΙΚΑ

Αφιέρωσε την επιτυχία του στον αείμνηστο καθηγητή του

αφιέρωσε-την-επιτυχία-του-στον-αείμνη-776127

«Στον δάσκαλό μου αφιερωμένη η υψηλή βαθμολογία» ανέφερε ο απόφοιτος του Μουσικού Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης

Την υψηλή βαθμολογική του επίδοση στις πανελλαδικές στον αείμνηστο καθηγητή του στο φροντιστήριο Γεώργιο Αμβράζη αφιερώνει ο απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και ένας από τους υψηλόβαθμους των φετινών εξετάσεων, Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης.

Ο Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης συγκέντρωσε συνολικά 17.275 μόρια ως υποψήφιος της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και πήρε το εισιτήριο για την εισαγωγή του στη σχολή της προτίμησής του προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του.

Μέσα στη «μέθη» της επιτυχίας του ωστόσο δεν ξέχασε ένα αγαπημένο για τον ίδιο πρόσωπο στον οποίο οφείλει τις βάσεις του στα μαθήματα και μέρος της επιτυχίας του. «Θα ήθελα να αφιερώσω στον δάσκαλό μου τον Γεώργιο Αμβράζη που σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή και τη σύζυγό του Μελίτα Ξουδή τη βαθμολογία μου στις πανελλαδικές», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ με συγκίνηση για τον Γεώργιο Αμβράζη ο οποίος έχασε τη ζωή του αναπάντεχα στις 26 Ιουλίου 2019, όταν ενώ έκανε ψαροντούφεκο στη Σκιάθο τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο ταχύπλοο.

Το δυστύχημα με θύμα τον Γεώργιο Αμβράζη είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Μαγνησία αλλά το πανελλήνιο. «Τον είχα έναν χρόνο καθηγητή στο φροντιστήριο. Και θυμάμαι πόσο χαιρόταν που θα ξεκινούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ηταν μόνος του αλλά είχε λάβει όλα τα μέτρα προστασίας. Είχε και σημαδούρα που υποδείκνυε τη θέση του. Δυστυχώς έγινε το μοιραίο. Τον αγαπούσα τον καθηγητή μου. Από αυτόν πήρα τις βάσεις. Ημασταν μαζί του δεμένοι οικογενειακώς. Ο ίδιος είχε μαθητή και τον πατέρα μου. Είχαμε στενούς δεσμούς», λέει συγκινημένος ο Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης που τιμά τη μνήμη του καθηγητή του με την αφιέρωση της επιτυχίας του στις πανελλαδικές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου