ΤΟΠΙΚΑ

Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην παραλιακή Αγριάς

τραυματισμός-δικυκλιστή-σε-τροχαίο-σ-1011

Αμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του οδηγού της μοτοσικλέτας στο Αχιλλοπούλειο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή της Αγριάς, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, μπροστά στα μάτια πλήθους κόσμου.

Στις 19:15 ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρουόταν με δίκυκλη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να τραυματιστεί. Εκείνη την ώρα υπήρχε πολύς κόσμος στην Αγριά, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν πανικός και αναστάτωση.

Αμεσα οι πολίτες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ηλικίας περίπου 35 ετών εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και χτύπησε σε σίδερα και στη συνέχεια στο οδόστρωμα. Παρέμενε στο οδόστρωμα τραυματισμένος στο κεφάλι και το πρόσωπο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον διακόμισε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνέχιζε έως αργά το βράδυ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή κινούταν στο ρεύμα προς Βόλο, ενώ το ΙΧ στο ρεύμα προς Αγριά. Οταν σημειώθηκε το τροχαίο, το αυτοκίνητο επιχειρούσε να στρίψει προς το Ταχυδρομείο, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα, να συγκρουστεί με τη μηχανή και να την ανατρέψει από την πορεία της.

Υπό εξέταση είναι αν ο οδηγός της μηχανής είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Δεκάδες πολίτες παρέμειναν στο σημείο μετά το ατύχημα και παρακολουθούσαν τις ενέργειες του Τμήματος Τροχαίας Βόλου που προσπαθούσε να διαλευκάνει τι συνέβη. Στο σημείο παρέμενε και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί, όμως βρισκόταν σε εμφανή κατάσταση σοκ. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνέχιζε τη λήψη καταθέσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου