ΤΟΠΙΚΑ

Διαγραφή διδάκτρων λόγω κορονοϊού

διαγραφή-διδάκτρων-λόγω-κορονοϊού-1154

Συνεχίζεται η οικονομική… αιμορραγία στα ταμεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ στον απόηχο της καραντίνας

Οικονομική αιμορραγία συνιστά και για τα ταμεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου η καραντίνα που επιβλήθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Το αναγκαστικό κλείσιμο εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών δομών ισοδυναμεί με απώλεια χιλιάδων ευρώ από δίδακτρα τα οποία διαγράφονται για την περίοδο που οι δομές ήταν κλειστές.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού εγκρίθηκαν 19 αιτήματα διαγραφής διδάκτρων και τροφείων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Παιδιού, λόγω μη χρήσης υπηρεσιών. Το συνολικό ποσό που διαγράφτηκε αφορά σε 4.101 ευρώ τόσο σε δίδακτρα, όσο και στη χρήση σχολικών λεωφορείων τα οποία έμειναν ανενεργά καθώς οι δύο οδηγοί έκαναν χρήση αδειών ειδικού σκοπού.

Νωρίτερα εγκρίθηκαν επιπλέον 44 αιτήματα διακοπής παρακολούθησης μαθημάτων στη Δημοτική Σχολή Χορού.

Απώλειες όμως σημειώνονται και από μισθώματα. Ο μισθωτής του κυλικείου που λειτουργεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ στη Ν. Ιωνία ζήτησε την διακοπή του συμβολαίου και την επιστροφή της ύψους 3.720 ευρώ καθώς στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν συνεχείς προγραμματισμένες αθλητικές εκδηλώσεις.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου