ΤΟΠΙΚΑ

Αγωνία τέλος για τους 1.892 υποψηφίους της Μαγνησίας

αγωνία-τέλος-για-τους-1-892-υποψηφίους-της-1199

Εως τη μία αύριο το μεσημέρι οι 1.892 υποψήφιοι της Μαγνησίας θα γνωρίζουν τις βαθμολογικές τους επιδόσεις – Εως 17 Ιουλίου η συμπλήρωση των μηχανογραφικών

Αγωνία τέλος για τους 1.892 υποψηφίους από τη Μαγνησία, που έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι 1.525 υποψήφιοι των γενικών και οι 367 των επαγγελματικών λυκείων θα ενημερωθούν αύριο Παρασκευή για τις βαθμολογικές τους επιδόσεις στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αύριο το σύνολο των γενικών και επαγγελματικών λυκείων της Μαγνησίας θα λειτουργήσει για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων, οι οποίες θα αναρτηθούν με κωδικούς.

Η τελική καταχώρηση των βαθμολογιών ολοκληρώθηκε προχθές Τρίτη το βράδυ, ενώ χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το πακετάρισμα – δεματοποίηση των αποκομμάτων μαζί με τις τελικές εκτυπώσεις των καταστάσεων στα σχολεία, προκειμένου σήμερα το πρωί να ξεκινήσει η διακίνηση μέσω των ΕΛ.ΤΑ.

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι η αποστολή των αποκομμάτων και καταστάσεων να έχει ολοκληρωθεί έως σήμερα το βράδυ προκειμένου αύριο, νωρίς το πρωί, τους σάκους να παραλάβουν οι διευθυντές των κατά τόπους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων και πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Ρηγώ Φασουράκη, εάν οι σάκοι με τα αποτελέσματα παραληφθούν έως και σήμερα το βράδυ, στις 8 το πρωί αύριο Παρασκευή οι διευθυντές θα κληθούν να παραλάβουν τα αποκόμματα και τις βαθμολογικές καταστάσεις.

Στη συνέχεια οι διευθυντές θα πάνε στα σχολεία τους προκειμένου να κάνουν τον τελικό έλεγχο και αντιπαραβολή των στοιχείων και έως τη μία μετά το μεσημέρι οι βαθμολογίες θα έχουν αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των λυκείων.

Για τα λύκεια των Βορείων Σποράδων ο έλεγχος και αντιπαραβολή θα γίνουν από τα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας και οι καταστάσεις θα αποσταλούν μέσω φαξ προκειμένου άμεσα να μπορέσουν να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τις επιδόσεις τους. Τα αποκόμματα θα αποσταλούν στα νησιά με πλοίο.

Σύμφωνα με την κ. Φασουράκη οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τις βαθμολογικές τους επιδόσεις απευθείας από την πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας.

Με βάση τις βαθμολογίες τους οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 17 Ιουλίου.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου