ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωσε τέσσερα διαφορετικά ονοματεπώνυμα στις αρχές

δήλωσε-τέσσερα-διαφορετικά-ονοματεπ-1895

Καταδίκη 51χρονου αλλοδαπού για παράνομη επάνοδο στη χώρα

Είχε δηλώσει στις αρχές τέσσερα διαφορετικά ονοματεπώνυμα, δύο πατρώνυμα, εφτά μητρώνυμα και δύο διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης με διαφορά μηνών για να μην μπορούν να εξακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητάς του εύκολα και να μην μπορεί να συλληφθεί.

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 51χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράνομη επάνοδο στη χώρα.

Ο κατηγορούμενος είχε απελαθεί, καθώς δεν είχε νόμιμα έγγραφα και παρ’ όλα αυτά είχε εισέλθει εκ νέου από αφύλακτο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου και είχε συλληφθεί σε έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον Σεπτέμβριο του 2017.

Στο δικαστήριο χθες δεν παρευρέθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του και καταδικάστηκε ερήμην. Σε βάρος του προέκυψε ότι είχε δηλώσει στις αρχές πολλά διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Προφανώς προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός κάθε φορά που ερχόταν στη χώρα άλλαζε και τα στοιχεία της ταυτότητάς του δηλώνοντας παραπλήσια, ώστε να αποπροσανατολίζει τις αρχές.

Χθες στο δικαστήριο αναγνώστηκαν τέσσερα διαφορετικά ονοματεπώνυμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου