ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γενναίο λίφτινγκ» στο ΕΑΚ Βόλου

γενναίο-λίφτινγκ-στο-εακ-βόλου-2438

Σε ένα γενναίο λίφτινγκ στη λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Βόλου προχωρεί ο Δήμος Βόλου, μέσω του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που με τη σειρά του προχώρησε στη σύναψη σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, συνολικού προϋπολογισμού πεντακοσίων δύο χιλιάδων οκτακοσίων είκοσι (502.820,00) ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου «Η σύμβαση αυτή υπογράφεται στα πλαίσια της Κυβερνητικής Πολιτικής για την ενίσχυση και αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα του Αθλητισμού και συγκεκριμένα στα πλαίσια της πολιτικής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ να γίνουν φορείς της αθλητικής, πολιτιστικής και κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης του τόπου και να αποκτήσουν τις απαραίτητες υποδομές για τη σωστή και οργανωμένη επιστημονικά και με σύγχρονα μέσα ανάπτυξη του αγωνιστικού αθλητισμού και της άθλησης των πολιτών γενικότερα».

Ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, ο οποίος διαθέτει ισχυρό έμψυχο υλικό και αντίστοιχη παρουσία σε όλα τα αθλήματα, αποφάσισε να ζητήσει από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την ενίσχυση και ανάπτυξη της αθλητικής υποδομής του Δήμου, προβαίνοντας στη «Προμήθεια υλικών για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του δήμου Βόλου Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας» και ειδικότερα για τη βελτίωση των συνθηκών γύμνασης των χρηστών του γηπέδου ποδοσφαίρου του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Βόλου.

Ετσι με τη σύμβαση αυτή το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου αναλαμβάνουν από κοινού την προμήθεια και τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα εμβαδού 9.000 τ.μ. και την προμήθεια και τοποθέτηση 1.250 τεμαχίων πλαστικών καθισμάτων.

Από την οριστική παραλαβή του έργου, αυτό θα περιέλθει αυτοδικαίως στον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου