ΤΟΠΙΚΑ

Μιτζικός κατά πυροσβεστών για το πυροφυλάκιο Νεοχωρίου

μιτζικός-κατά-πυροσβεστών-για-το-πυρο-2547

«Από την πλευρά του Δήμου Νοτίου Πηλίου έγιναν όλες οι ενέργειες που έπρεπε για να προχωρήσει η συντήρηση του πυροφυλάκιου του Νεοχωρίου», επισημαίνει ο Δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός σε δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο κ. Μιτζικός, απαντά με τις δηλώσεις του στο έγγραφο που του απέστειλε και δημοσιοποίησε σήμερα η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας με το οποίο του ζητά να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε έναντι της Ένωσης τον Οκτώβριο του 2019 και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη συντήρηση του κτιρίου όπου σταθμεύει τόσο το δασικό περιπολικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου στην περιοχή του Νεοχωρίου, το οποίο επιχειρεί όλο το 24ωρο, όσο και ο πυροφύλακας Νεοχωρίου.

Στα τέλη Μαΐου μάλιστα επισκεφθήκαμε επί τόπου το πυροφυλάκιο για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις. Ηδη αντικαταστήσαμε το κιόσκι που ήταν έτοιμο να καταρρεύσει και συμφωνήσαμε για την αντικατάσταση και της σκεπής. Είπαμε ότι οι πυροσβέστες θα ξήλωναν τη σκεπή και αμέσως θα πήγαινε κλιμάκιο του Δήμου για να τοποθετήσουμε τα νέα υλικά. Τα νέα υλικά τα έχουμε παραγγείλει, τα παραλάβαμε και περιμένουμε», ανέφερε ο κ. Μιτζικός μιλώντας για συμφωνία που έγινε ενώπιον του διοικητή της Π.Υ. Βόλου.

«Παίζανε τάβλι και κοιμόντουσαν όλη μέρα. Και ξαφνικά χωρίς να κάνουν ούτε ένα τηλέφωνο, βγάζουν ανακοίνωση. Εμείς εκείνους περιμέναμε. Δεν ντρέπονται λίγο… Τι θέλει να κάνει ο πρόεδρος να επιδειχθεί; Να εξυπηρετήσει πολιτικά συμφέροντα;», ξέσπασε ο κ. Μιτζικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου