Σεμινάριο με θέμα το υγειονομικό πρωτόκολλο επιχειρήσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-08, 16:55:02
Σεμινάριο με θέμα το υγειονομικό πρωτόκολλο επιχειρήσεων

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου δωρεάν για τα μέλη του –  Επανάληψη για όσους δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν


Με επιτυχία υλοποιήθηκε το σεμινάριο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου σε συνεργασία με το αδειοδοτημένο, από το Υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «KS STUDIES», το οποίο διοργανώθηκε δωρεάν για τα μέλη του Συλλόγου με θέμα υγειονομικό πρωτόκολλο για τη λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού COVID-19, με την υποστήριξη ειδικών συμβούλων επιχειρήσεων.
Τα μέλη που συμμετείχαν ενημερώθηκαν για την ορθή διαχείριση της διασποράς του κορονοϊού, τη λήψη υγειονομικών μέτρων και τη διατήρηση της ομαλής κατάστασης μη εξάπλωσης της νόσου COVID-19, που είναι ακόμη και τώρα επιτακτική ανάγκη.

«Στόχος να προετοιμάσουμε κατάλληλα κάθε επιχειρηματία για τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές, οι οποίες οφείλονται να τηρούνται για μια πόλη υγιή, για μια αγορά ανοιχτή. Αδιαπραγμάτευτος στόχος λοιπόν είναι η υγεία και η ασφάλεια για όλους, προσωπικό, επισκέπτες, τοπικές κοινωνίες. Η ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από κάθε επιχείρηση που θα υποδεχθεί πελάτες, είναι απόλυτη δέσμευση της επιχειρηματικής ηθικής», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του, τα οποία δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο πρώτο σεμινάριο, να παρακολουθήσουν τα επόμενα σεμινάρια για την υιοθέτηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου ή Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρες 19:00 - 21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου 2421025479 ή ηλεκτρονικά στο info@esv.gr προκειμένου έγκαιρα να κρατήσουν θέση για τις παραπάνω ημερομηνίες, καθώς λόγω υγειονομικών περιορισμών οι θέσεις είναι περιορισμένες. Στο τέλος της παρακολούθησης δίνεται σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=