Απεβίωσε η Δήμητρα Καπουρνιώτου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-07, 18:16:33
Απεβίωσε η Δήμητρα Καπουρνιώτου

Ηταν σύζυγος του γνωστού βιομηχάνου Δημήτρη Καπουρνιώτη

 

Συγκίνηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το άγγελμα του θανάτου της Δήμητρας Καπουρνιώτου, μητέρας της ταμία του Ιδρύματος «Γηροκομείο Βόλου» Αφροδίτης Καπουρνιώτου, μέλος επίσης του ΔΣ του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Γηροκομείου.

Γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, η Τούλα Καπουρνιώτου, έφυγε πλήρης ημερών, σε ηλικία 92 ετών, καμαρώνοντας την πρόοδο των δύο θυγατέρων της, Αφροδίτης και Μάρως, επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας. Ευτύχησε να αποκτήσει τέσσερα εγγόνια και μια δισέγγονη, βιώνοντας σε όλη την διάρκεια της ζωής της, την αγάπη των δικών της ανθρώπων.

Οσοι είχαν την τύχη να την γνωρίσουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την καλοσύνη και τον υπέροχο χαρακτήρα της, την αφοσίωσή της στον αγαπημένο σύζυγό της, Δημήτριο Καπουρνιώτη, γνωστό βιομήχανο του Βόλου, και την οικογένειά της. Ο σύζυγός της ήταν ιδιοκτήτης των μύλων «Καπουρνιώτη - Παντή», μαζί με τον εξάδελφο Κωνσταντίνο Παντή, γράφοντας λαμπρές σελίδες στην τοπική βιομηχανική ιστορία.

Το τελευταίο αντίο της απηυθύναν οι οικείοι και όσοι είχαν την τύχη να την γνωρίσουν, σήμερα το πρωί στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης – Βόλου.

Ψήφισμα εξέδωσαν, στο μεταξύ, τα διοικητικά συμβούλια του Γηροκομείου Βόλου και του Φιλανθρωπικού του Γηροκομείου. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=