ΤΟΠΙΚΑ

Πολυβραβευμένο το «Ελαιόλαδο Πηλίου» ~ Απέσπασε και πάλι διεθνείς διακρίσεις

πολυβραβευμένο-το-ελαιόλαδο-πηλίου-6978

Χρυσά τα «διαμαντάκια» της οικογένειας Βολιώτη, που δραστηριοποιείται στα Ανω Λεχώνια

Νέα σημαντικά βραβεία απέσπασε σε διεθνές επίπεδο το φημισμένο πλέον «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Ανω Λεχώνια, επιβεβαιώνοντας την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση που το χαρακτηρίζουν, σε συνδυασμό με τις σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητές του.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε δύο χρυσά βραβεία για το αγουρέλαιο και το βιολογικό ελαιόλαδο στο διαγωνισμό ATHENA IOOC 2020 που διεξήχθη στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 400 επιχειρήσεων και παραγωγών του κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για έναν από σπουδαιότερους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και επικεντρώνονται στο ελαιόλαδο και τις πολύτιμες ιδιότητές του.

Παράλληλα, το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε δύο χρυσά βραβεία στον διάσημο διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου, LONDON IOOC 2020, επίσης για το αγουρέλαιο και το βιολογικό ελαιόλαδο. Ταυτόχρονα βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για τις καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζει η επιχείρηση και τις υψηλές πολυφαινόλες που παράγονται από το ελαιόλαδο, καθιστώντας το εξαιρετικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Θερμή ανταπόκριση από τους καταναλωτές

Παρθένο ελαιόλαδο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό αγουρέλαιο και συμβατικό αγουρέλαιο είναι οι τέσσερις κατηγορίες ελαιόλαδου που παράγονται από την Οικογένεια Βολιώτη και οι οποίες κάθε χρόνο βρίσκουν τη θερμή ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού. Είναι αξιοσημείωτο πως η επιχείρηση εξάγει το ελαιόλαδό της σε τουλάχιστον δέκα χώρες του εξωτερικού με τη φήμη της να έχει περάσει τα τείχη της χώρας.

Το ποιοτικό ελαιόλαδο της οικογένειας Βολιώτη ακολουθεί όλη την παραδοσιακή διαδικασία που υπάρχει στο Πήλιο εδώ και πολλά χρόνια. Από το κτήμα του Πηλίου οι ελιές μεταφέρονται στο σύγχρονων προδιαγραφών ελαιοτριβείο της οικογένειας Βολιώτη, όπου με τον νέο εξοπλισμό, που διαθέτει, παράγεται το αρωματικό και φρουτώδες ελαιόλαδο.

Αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα της πηλιορείτικης γης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις νέες αυτές βραβεύσεις του ελαιόλαδου που παράγουμε. Η επιτυχία, όμως, είναι συνολικά της περιοχής μας, καθώς μέσα από τις διακρίσεις στους διαγωνισμούς, προβάλλουμε τους ξεχωριστούς φυσικούς πόρους της πανέμορφης πηλιορείτικης γης και αναδεικνύουμε τον τόπο μας σε πολλά επίπεδα» τόνισε ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης. Παράλληλα σημείωσε πως «με τις νέες μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιούμε στο ελαιοτριβείο μας, με τον ολοκαίνουριο εξοπλισμό που διαθέτουμε, έχουμε καταφέρει να παράγουμε ελαιόλαδο το οποίο είναι γευστικό, αρωματικό και κυρίως πολύ ωφέλιμο για την ανθρώπινη υγεία. Ενα ελαιόλαδο με ισχυρισμό υγείας και ποιότητα η οποία αναγνωρίζεται από τους ειδικούς, τους επιστήμονες και τους γευσιγνώστες του διεθνούς στερεώματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύεται και συνεχίζουμε μαζί».

Info: Ελαιόλαδο Πηλίου στο 14ο χιλιόμετρο Βόλου – Τσαγκαράδας στα Ανω Λεχώνια, τηλ. 2428093994, 93216.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου