ΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια επιστολή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 4ο Γυμνάσιο Βόλου

συγχαρητήρια-επιστολή-από-το-χαμόγε-6984

Βραβεία για όλους τους μαθητές, που βοήθησαν συμμαθητές τους

Συγχαρητήρια επιστολή από τον ίδιο τον πρόεδρο του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο και μαζί τα βραβεία για τους μαθητές και το ίδιο το σχολείο, παρέλαβε χθες το 4ο Γυμνάσιο Βόλου, το οποίο προσφάτως έλαβε το πρώτο βραβείο στο πλαίσιο της δράσης YouSmile.

Στους μαθητές οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους φρόντιζαν να μην λείψει τίποτα από συμμαθητές τους αδύναμων οικονομικά οικογενειών και ανά τμήμα συγκέντρωναν από τρόφιμα και είδη ρουχισμού, μέχρι βιβλία και γραφική ύλη στην αίθουσα αλληλεγγύης, ο κ. Γιαννόπουλος απηύθυνε συγχαρητήρια επιστολή.

«Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουμε τις δικές σας πρωτοβουλίες και πράξεις, οι οποίες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό σας περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαθητές και ένα ευχαριστώ εκ μέρους της κοινωνίας που υποστηρίξατε και κάνατε καλύτερη με τη δική σας συμμετοχή και δράση. Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που παρά τις αντιξοότητες και καθημερινές δυσκολίες, ενισχύσατε την διάθεση των μαθητών σας και υποστηρίξατε τις πρωτοβουλίες τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του κ. Γιαννόπουλου προς μαθητές και εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Βόλου.

Μαζί με την επιστολή στάλθηκε σε κάθε έναν από τους μαθητές και ένα βραβείο.

Υπενθυμίζεται ότι το σχολείο απέσπασε πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Μαθητές που βοήθησαν» στο πλαίσιο της δράσης YouSmile του «Χαμόγελου του Παιδιού». Οι μαθητές επί ένα χρόνο συγκέντρωναν στην αίθουσα αλληλεγγύης που έχουν ιδρύσει στο σχολείο τους, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, βιβλία και γραφική ύλη τα οποία πρόσφεραν στους συμμαθητές τους οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά να αντεπεξέλθουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου