ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει σε περιορισμό στη Ν. Αγχίαλο η αποστολή της Ξάνθης

παραμένει-σε-περιορισμό-στη-ν-αγχίαλο-7020

Οι παίκτες θα υποβληθούν σε νέο τεστ σήμερα Κυριακή – Τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας

Σε περιορισμό στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου, βρέθηκε και χθες η αποστολή της ΠΑΕ Ξάνθη, μετά τον εντοπισμό παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πρόκειται για παίκτη ο οποίος δεν συμμετέχει στην αποστολή, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να τεθεί σε καραντίνα όλη η ομάδα και να υποβληθεί σε διπλό τεστ για τον κορονοϊό.

Το λεωφορείο με την αποστολή της ομάδας έφθασε προχθές Παρασκευή το βράδυ στη Ν. Αγχίαλο. Η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής, απ’ όπου θα αναχωρούσε χθες το πρωί.

Τη διαδρομή διέκοψε το θετικό κρούσμα. Η είδηση προκάλεσε την άμεση ενεργοποίηση του Δήμου Βόλου. Από την πρώτη στιγμή η αντιδήμαρχος και Νεοαγχιαλίτισσα Γεωργία Μποντού – Τοκαλή ήρθε σε επικοινωνία με παράγοντες της ομάδας, ενώ με εντολή του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή μετέβη και ο αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μιχάλης Καπουρνιώτης ο οποίος συναντήθηκε τόσο με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όσο και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθη Αρη Πιαλόγλου.

Και οι δύο αντιδήμαρχοι έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι οι παίκτες της ομάδας έχουν υποβληθεί σε πολλαπλά τεστ για τον κορονοϊό και έχουν βρεθεί αρνητικοί. Ωστόσο βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων η ομάδα παραμένει σε περιορισμό στο ξενοδοχείο. Σήμερα Κυριακή, τα μέλη της αποστολής πρόκειται να υποβληθούν και σε νέα τεστ και εφόσον όλα βγουν αρνητικά, τη Δευτέρα το πρωί θα αναχωρήσουν για τη Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου