ΤΟΠΙΚΑ

«Selfie Reloaded» στον Αγιο Λαυρέντιο

selfie-reloaded-στον-αγιο-λαυρέντιο-8151

Το δημοφιλές ταξιδιωτικό τηλεοπτικό παιχνίδι της ΕΡΤ2 ταξίδεψε στο Πήλιο

Tον Αγιο Λαυρέντιο, που τα τελευταία χρόνια είναι γνωστός και ως Μουσικό Χωριό, επισκέφτηκε την περασμένη Κυριακή το δημοφιλές ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2 «Selfie Reloaded», με τον Παναγιώτη Κουντουρά.

Η περιήγηση ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου και περιελάμβανε το παλιό ελαιοτριβείο, το ξενοδοχείο Λιάτζουρα, τον Αγιο Δημήτριο, με τη συνέχεια να γράφεται στο αρχοντικό Γκλαβάνη, τον Αγιο Απόστολο τον Νέο και το φημισμένο καμπαναριό του.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες αναστάτωσαν την κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου, αναζητώντας «Memory Selfie» και συνέχισαν στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού, μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων».

Παράλληλα, συνάντησαν και συζήτησαν με τους μουσικούς Θύμιο Ατζακά και Κώστα Μακρυγιαννάκη, ιδρυτικά στελέχη του Μουσικού Χωριού, καθώς και με τον Δημήτρη Ζαχαράκη, συντονιστή ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίοι μίλησαν για την πρωτοποριακή ιδέα του Μουσικού Χωριού. Ακόμη, η Ελένη Βλάχου, πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγίου Λαυρεντίου, μίλησε για την εξίσου καινοτόμα ιδέα του Ανοικτού Χωριού.

Τέλος, ο Παντελής Σπίνας, ιδρυτής του Συλλόγου Ιππόασις, ξενάγησε τους συντελεστές της εκπομπής στα καλντερίμια του χωριού με τα άλογά του. Στον τελικό γύρο μία σελφο-σκυταλοδρόμια στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου, καθόρισε τη νικήτρια.

Η τηλεοπτική περιήγηση στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου, ολοκληρώθηκε με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και την ανακοίνωση της νικήτριας του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου