ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή γνωστός χονδρέμπορος του Βόλου

εφυγε-από-τη-ζωή-γνωστός-χονδρέμπορος-13757

Τελευταίο αντίο σήμερα στον 83χρονο Μιχάλη Μπαντά

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή χθες πολύ γνωστός χονδρέμπορος στον Βόλο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπαντά, ο οποίος ασχολούνται με τις εξαγωγές ακατέργαστων δερμάτων επί πενήντα ολόκληρα χρόνια. Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και εδώ και μία εβδομάδα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο Μιχάλης Μπαντάς καταγόταν από τον Βόλο και διατηρούσε αποθήκη στο Πεδίον του Αρεως μέχρι και τη συνταξιοδότησή του σε ηλικία 68 ετών. Εκτοτε η επιχείρησή του σταμάτησε να λειτουργεί.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν από ηλικία 18 ετών και συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του έκανε εξαγωγές σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Οικείοι του ανέφεραν ότι ήταν πολύ δραστήριος επιχειρηματίας και λόγω του αντικειμένου της εργασίας του ταξίδευε συχνά. Ωστόσο, ήταν ήπιων τόνων, φιλικός ένας άνθρωπος ταπεινός με εξαιρετικές αρχές και αξίες.

Δυστυχώς, τα προβλήματα με την υγεία του ξεκίνησαν πριν από περίπου εφτά χρόνια με αποτέλεσμα να είναι περιορισμένος στο σπίτι.

Ο 83χρονος ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σωτήρη Μαντά που είναι ιδρυτής της εταιρείας Centaur, η οποία ασχολείται με αγροτική τεχνολογία και την Κοραλία, τοπογράφο μηχανικό του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ακόμη, ευτύχησε να γνωρίσει δύο εγγόνια.

Συγγενείς και φίλοι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου σήμερα Τρίτη στις 10:00.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου