Ηπιε νερό από την πηγή στις Σταγιάτες η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-06-29, 20:00:15
Ηπιε νερό από την πηγή στις Σταγιάτες η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νερό από την πηγή της Κρύας Βρύσης στις Σταγιάτες, που βάσει εργαστηριακών αναλύσεων διαπιστώθηκε ότι φέρει μικροβιακό φορτίο με κολοβακτηροειδή, ήπιαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η παρέα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στη διάρκεια πεζοπορίας.

Το γεγονός δημοσιοποίησε η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι απόλαυσε «υπέροχο, δροσερό, πεντακάθαρο νερό»,

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει αναλάβει την εκπροσώπηση κατοίκων των Σταγιατών που έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Αχιλλέα Μπέου για την αποκοπή του δικτύου υδροδότησης από την πηγή της Κρύας Βρύσης.

Όπως έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου, «οι κάτοικοι των Σταγιατών στο Πήλιο αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να πίνουν το νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και 350 χρόνια.

Το πείσμα τους να υπερασπίζονται και να διεκδικούν την πρόσβαση στο νερό τους, ένα από τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα, αντιμετωπίζεται με χυδαίες ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές, εκφοβισμό και εκβιαστικές δηλώσεις από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τη Μεγάλη Παρασκευή απέκοψε αιφνιδιαστικά την πρόσβαση των περισσότερων σπιτιών του χωριού στο νερό της Πηγής κι έκτοτε προσπαθεί να επιβάλει ετσιθελικά την διακοπή ως τετελεσμένο, φτάνοντας μέχρι του να αναγγέλλει ότι θα «τελειώσει» τους κατοίκους του μικρού χωριού ενώ την ίδια ώρα λοιδορεί το νερό της Πηγής.

Θα βρει μπροστά του έναν τοίχο.

Στις απειλές, τη συκοφαντία, τον εκφοβισμό και την απόπειρα απαξίωσης του νερού της Πηγής, οι κάτοικοι των Σταγιατών απαντούν με μήνυση και αγωγή, που θα καταθέσουμε μαζί τις επόμενες ημέρες.

Τους ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνουν για όλους μας και για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν τη νομική εκπροσώπησή τους.

Αλλά και για την πεζοπορία στην Πηγή της Κρύας Βρύσης και το υπέροχο, δροσερό, πεντακάθαρο νερό που ήπιαμε».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=