ΤΟΠΙΚΑ

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη Νίκη

αναμένονται-σημαντικές-εξελίξεις-στ-851206

Στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από κύκλους της διοίκησης, να υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Νίκη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τον επιχειρηματία από την Αθήνα, ωστόσο μέχρι χθες δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Ισως αυτό συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, μαζί με μια τελική απάντηση, αφού ο χρόνος πιέζει και η ΠΑΕ δεν θέλει να χάσει πολύτιμο έδαφος ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν. Οι διοικούντες την ΠΑΕ κρατούν πάσα μυστικότητα και μόνο αν υπάρξει κάτι επίσημο και ανακοινώσιμο θα προβούν σε εξαγγελίες.
Αλλωστε έχοντας στο νου τους το παράδειγμα από την περιπέτεια του περσινού καλοκαιριού και το ναυάγιο με τον Μπέο που είχε καταστροφικές συνέπειες για την ομάδα -αν και ήταν βέβαια κάτι εντελώς διαφορετικό- προσπαθούν πλέον να την προστατέψουν από κάθε είδηση που μόνο αναστάτωση θα μπορούσε να προκαλέσει. Το όνομα του φερόμενου ενδιαφερόμενου κ. Πιερίδη δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από πουθενά και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Βέβαια δεν αποκλείεται η διάψευση να αποτελεί και μια κίνηση τακτικής από την ΠΑΕ.
Οι ιθύνοντες της Νίκης αρκούνται να δηλώνουν ότι συνεχίζονται οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις και ότι αρχικά τα πράγματα δείχνουν θετικά, ενώ δεν ξεχνούν ακόμη και τώρα να αναφερθούν στην μηδαμινή βοήθεια από την Δημοτική Αρχή της Ν. Ιωνίας στις όποιες φετινές τους προσπάθειες.

Επιστροφή στο Π. Μαγουλάς
Κι ενώ όλα τα θέματα ενόψει της νέας σεζόν παραμένουν σε εκκρεμότητα, η επιστροφή στο Παντελής Μαγουλάς πρέπει να θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένη αυτή την στιγμή. Το οικονομικό και επιπλέον ότι η Νίκη χρειάζεται μια δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μια και είναι γεγονός ότι φέτος έχασε την κατηγορία από τις απώλειες στο Πανθεσσαλικό, κάνει την ΠΑΕ να επισπεύσει τις ενέργειες για την έναρξη των απαραίτητων εργασιών στο γήπεδο της Μαιάνδρου. Η «κλούβα» αποτελούσε γήπεδο φόβητρο για κάθε αντίπαλο και ο παράγοντας έδρα αναμένεται να είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο οποίο θα στηριχτεί η ομάδα του χρόνου. Βέβαια η επιστροφή στην φυσική της έδρα και η απομάκρυνση από το Πανθεσσαλικό είναι κάτι που διχάζει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας της Ν. Ιωνίας, καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι η ομάδα κάνει βήματα πίσω.

Εν αναμονή του Μπόνιτς
Απαντες στη Ν. Ιωνία περιμένουν τον Μάριο Μπόνιτς για να συζητήσουν για τα χρήματα που τους οφείλονται και το τι μέλλει γενέσθαι στην συνεργασία τους με την ομάδα. Μπορεί αρκετοί ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι να δηλώνουν την επιθυμία να φύγουν, ωστόσο προέχει πρώτα να συζητήσουν για τα οικονομικά της περασμένης σεζόν και να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Ηδη αρκετές ομάδες έχουν ρίξει «δίκτυα» στους παίκτες της Νίκης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το ενδιαφέρον του Διαγόρα για τον Μπαλάφα και του Πιερικού για τον Γκάγκα.

Η Γ.Σ. της ΠΑΕ
Στις 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί επαναληπτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κτιρίου Μεταξουργείου. Μεταξύ των θεμάτων υπάρχει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και η εκλογή νέου Δ.Σ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου