Π. Σκοτινιώτης: Επιμένει για την πλάζ των Αλυκών

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-11, 19:06:13
Π. Σκοτινιώτης: Επιμένει για την πλάζ των Αλυκών

Συνεχίστηκαν και σήμερα για τρίτη μέρα οι αντιδράσεις από το Δήμο Βόλου για το Σχέδιο Νόμου που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος να παραχωρήσει τα ακίνητα τοπικής σημασίας που μέχρι σήμερα ήταν στο «χαρτοφυλάκιο» της Εταιρίας Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε., που καταργείται, όχι στους Δήμους, αλλά στις οικείες Περιφερειακές Ενότητες που ανήκουν στις αντίστοιχες αιρετές Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας.

Ο Δήμαρχος Βόλου Παν. Σκοτινιώτης σήμερα το μεσημέρι κάλεσε στο γραφείο του τους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του Σχεδίου Νόμου Γερουλάνου, όσο και στο θέμα που έχει προκύψει με τη χρηματοδότηση του έργου της ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου - Λάρισας.

Για το Σχέδιο Νόμου Γερουλάνου με την οποία παραχωρούνται τα τουριστικά ακίνητα, που βρίσκονται μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου Βόλου, στην αιρετή Περιφέρεια, ο Π. Σκοτινιώτης δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία, εγκαταστάσεις όπως η πλάζ του ΕΟΤ στις Αλυκές περιέρχονται στην Περιφέρεια, αφήνοντας αιχμές κατά του Π. Γερουλάνου, τον οποίο, εμμέσως πλην σαφώς, κατηγόρησε ότι κινήθηκε με επιπολαιότητα και με πολιτική οκνηρία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον αυριανό ¨ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ¨

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=