ΤΟΠΙΚΑ

Μπαράζ υπομονής και ανόδου για τον Ολυμπιακό

μπαράζ-υπομονής-και-ανόδου-για-τον-ολυ-851206

Σε αναμονή της ανακοίνωσης του αγώνα μπαράζ βρίσκονται άπαντες στην πόλη του Βόλου και όχι μόνο. Ο Κώστας Σταματίου και οι παίκτες του κάνουν υπομονή και προσπαθούν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, αν και η αγωνία έχει φτάσει στα «κόκκινα» και η διαδικασία αυτή μόνο ψυχοφθόρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση που αφορά στην έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Πανηλειακό από τη δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και αναμένεται παράλληλα από τα αρμόδια όργανα και η ανακοίνωση της πολυσυζητημένης ημερομηνίας που ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού με την ιστορία του.
Βέβαια η έφεση ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού και της Ρόδου, αλλά θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της υπόθεσης ώστε να προχωρήσει η ΕΠΑΕ στον ορισμό του γηπέδου και της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ.
Πάντως, ακόμη και αν εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση του Απόλλωνα, δεν είναι βέβαιο πως θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και το γήπεδο του μπαράζ, μιας και αύριο Πέμπτη από την άλλη αναμένεται και η κατοχύρωση της βαθμολογίας στους δύο ομίλους της Γ΄. Οπότε αν συνυπολογίσουμε τα παραπάνω δεδομένα αποκλείεται χρονικά η ημέρα του ερχόμενου Σαββάτου από τις διαθέσιμες ημερομηνίες.

Αγώνας δρόμου από Διαμάντη
Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Διαμάντης κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τον αγώνα μπαράζ, έχοντας ξεκινήσει ήδη να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας. Ίσως για τον νεαρό επιθετικό οι προπονήσεις μέχρι την ημέρα τέλεσης του αγώνα να μην είναι αρκετές, αλλά ποιος δεν θα υπολόγιζε στις δυνάμεις του 22χρονου την στιγμή που έχει συμβάλει τόσα στην φετινή πορεία των ερυθρόλευκων.

Ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων
Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μάθουν την ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ. Μάλιστα κάνουν από την πλευρά τους την δική τους προετοιμασία και καλούν τους Βολιώτες να συμπαρασταθούν στην ομάδα, όπου κι αν γίνει το μπαράζ.
Χθες ο ΣΦΕΟΒ εξέδωσε ανακοίνωση που έχει ως εξής:
“Οφείλουμε να συγχαρούμε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση που η ομάδα μας έφθασε να διεκδικεί την άνοδο, μετά από σπουδαία πορεία. Και τώρα φθάνει το μπαράζ ανόδου. Τα γραφεία του ΣΦΕΟΒ , Καρτάλη 199, θα είναι ανοικτά όλη την εβδομάδα από 7 μ.μ. -10 μ.μ. όπου θα δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής για το μπαράζ. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας στο Βόλο, στη Ν. Ιωνία και σε όλη τη Μαγνησία να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, αφού τα 60 πούλμαν που υπάρχουν στη διάθεσή μας, τα περισσότερα θα κλεισθούν μαζικά από εργοστάσια και τις περιφέρειες Αλμυρού, Βελεστίνου και Πηλίου. Επίσης, θα υπάρχουνε και πούλμαν για οικογένειες με τα παιδιά τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Φίλοι μας, στο μπαράζ εκτός της αγωνιστικότητας της ομάδας μας θα μετρήσει και η παρουσία μας, που όπου και να παίζουμε θα πρέπει να το κάνουμε έδρα μας. Και μπορούμε, αφού έχουμε δύναμη, ζωντάνια και τους περισσότερους φιλάθλους στην επαρχία
μαζί με άλλες τρεις επαρχιακές ομάδες (Γιάννενα, Λάρισα, ΟΦΗ). Στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές και αξίζει να πανηγυρίσουμε μόνο για λίγες μέρες. Διότι η Γ Εθνική δεν άρμοζε στο σύλλογό μας και τα πραγματικά και τα μεγάλα πανηγύρια αξίζουνε με την άνοδο από την Β στην Α Εθνική, που θα είναι ο πρώτος και μοναδικός στόχος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι επόμενες μέρες μετά το μπαράζ θα είναι σημαντικές και κρίσιμες, εφ όσον προτεραιότητα θα δοθεί στη συγχώνευση για ένα μεγάλο ενιαίο και πανίσχυρο Ολυμπιακό, συσπειρώνοντας έτσι όλες τις δυνάμεις του Βόλου. Δεύτερη προτεραιότητα η δημιουργία μιας ισχυρής διοίκησης που θα υλοποιήσει άμεσα τους στόχους μας, που είναι η άνοδος στην Α Εθνική και τίποτα άλλο”.
Στο μεταξύ από το Austrian Boys Club ανακοινώθηκε πως γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα μπαράζ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του Club (Κασσαβέτη-Αναλήψεως) καθημερινά από τις 6 το απόγευμα, μέχρι και αργά το βράδυ. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 6944580685, 6944515059 (Βόλος) και 6945398884 (Αθήνα), καθώς και στην ιστοσελίδα www.Austrian-boys.gr, ενώ η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι
[email protected].
Φυσικά και τα μέλη της Αγριάς δε θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Για αρχή υπάρχουν 2 διαθέσιμα πούλμαν για την εκστρατεία των austrian boys στα μπαράζ της Βολάρας. Δηλώσεις συμμετοχής στο café NITRO πάνω από τη πιάτσα των ΤΑΞΙ και πληροφορίες στο 6974521962.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου