ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Βλιώρας

παρελθόν-ο-βλιώρας-398123

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας, αφού χθες του γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον ερυθρόλευκο σύλλογο με τον οποίο και βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α2 Γυναικών.

Πλέον νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Φώνης Μαυρομιχάλης, ο οποίος χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Το ερυθρόλευκο Δ.Σ. αποφάσισε την αντικατάσταση του κ. Βλιώρα από τον πάγκο του συλλόγου για εξωαγωνιστικούς λόγους όπως έγινε γνωστό, ενώ αντίθετος σε αυτή τη λύση της συνεργασίας ήταν ο έφορος του τμήματος Ζάκος Σαχίνης, ο οποίος και παραιτήθηκε από τη θέση του αλλά παρέμεινε ως μέλος του Δ.Σ.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Φώνης Μαυρομιχάλης, ο οποίος και δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Σήμερα (σ.σ. χθες) έμαθα ότι θα είμαι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου. Δέχτηκα την πρόταση που μου έγινε με μεγάλη χαρά και απάντησα αμέσως το ναι. Η ομάδα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσω να ανεβάσω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και θεωρώ ότι το επίπεδό της είναι πολύ ανεβασμένο. Σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε την πρώτη προπόνηση και με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα, αν και το κλίμα ήταν βαρύ γιατί τα κορίτσια της ομάδας αποχαιρέτισαν τον παλιό τους προπονητή».

Δηλώσεις έκανε επίσης και ο απερχόμενος προπονητής του συλλόγου κ. Βλιώρας, τονίζοντας:

«Η απόλυσή μου είναι αναίτια. Αγωνιστικά η ομάδα Γυναικών μπάσκετ είναι πρώτη και έχει πολλές πιθανότητες να ανέβει στην Α1 Κατηγορία. Στήριξα με όλο μου το είναι την ομάδα που προπονούσα. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν κανονικότατα. Χθες πληροφορήθηκα ξαφνικά ότι με απολύουν. Ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση από το Διοικητικό Συμβούλιο για τους λόγους που με έθεσαν εκτός της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού Βόλου. Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τους λόγους απόλυσής μου. Σέβομαι την απόφαση της διοίκησης, όμως απαιτώ να πληρωθώ τα δεδουλευμένα μου. Μου χρωστάνε μισθούς εδώ και πολλούς μήνες. Έχω τη διάθεση να χωριστούνε οι δρόμοι μας ως φίλοι με τη διοίκηση. Αν όμως δεν πληρωθώ, θα αναγκαστώ να προσφύγω δικαστικά. Ενημερώθηκα ότι ήδη αντικαταστάθηκα από νέο προπονητή, τον κ. Μαυρομιχάλη. Σεβαστό, αν και σύμφωνα με άτυπο νόμο στο σύλλογο των προπονητών, δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο παλιός προπονητής από καινούργιο, αν η διοίκηση δεν έχει εξοφλήσει τους μισθούς του προηγούμενου προπονητή. Το μόνο που θέλω πια είναι να μου απαντηθούν οι λόγοι απόλυσής μου και να μου πληρωθούν τα δεδουλευμένα μου. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και απαιτώ να με σεβαστούν, παρά την απόφασή τους».

ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου