ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

«Μία μονάδα είναι λίγη/πολύ λίγη…» μονολογούν σε Ρηγίλλης και Μαξίμου βλέποντας ότι και στην GPO η «ψαλίδα» έκλεισε στα όρια στατιστικού λάθους.
Σκέφτονται τα ομόλογα και υπολογίζουν τα ανομολόγητα…

Η ζημιά είναι περισσότερο υπολογίσιμη, ως περισσότερο επώδυνη, στις περιοχές που είχαν αναδειχθεί σε γαλάζια κάστρα στις περασμένες εκλογές. Κυρίως στις αγροτικές περιφέρειες. Αναζητούνται οι νέες εξαγγελίες, διότι οι παλιές έτσι κι αλλιώς δεν υλοποιήθηκαν, όπως λένε ακόμη και αγροτοσυνδικαλιστές του κόμματος.

Επικίνδυνο ψάρι, μακρόστενο με ολίγον πεταχτά μάτια και κάπως τρομαχτικό στην όψη, με ανεβασμένη τοξικότητα, εμφανίσθηκε στις ελληνικές θάλασσες, προειδοποιούν οι επιστήμονες.
Θα άρχισε τα μπάνια ο Μητσοτάκης…

Τι ήθελε και ρώταγε η Ροδούλα με ποια μέτρα θα αντιμετωπισθεί ο κίνδυνος λειψυδρίας στο Βόλο; Αφού ήταν γνωστή η απάντηση: Τελειώνουν τα έργα της Κάρλας και πλημμυρίζουμε στο νερό… Ανήμερα Δευτέρας Παρουσίας.

Κάποιοι αντάλλασσαν ευχές και κερνούσαν χθες στο Δημαρχείο. Γιόρταζε το περιβάλλον…

Των φρονίμων τα παιδιά… Επειδή ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι, ο Γ. Σούρλας σπεύδει μέσω ερώτησης-καταγγελίας προς τον Παυλόπουλο, να διαβεβαιώσει τους ψηφοφόρους ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τι ψήφισαν πίσω από το παραβάν. Καταγγέλλει φαινόμενα νοθείας, «κατευθυνόμενης συνεργασίας μεταξύ βουλευτών όπου υπάρχει πολυσταυρία, οικονομικές συναλλαγές», πιέσεις προς ψηφοφόρους και άλλα.

Ο κανένας λέει ότι χρησιμοποιείς πολλά λόγια όταν θέλεις να πεις… τίποτα. Ο Περιφερειάρχης τον ανέτρεψε, απαντώντας τίποτα με ελάχιστες λέξεις για το θέμα της ανάκλησης της απόφασής του για αδειοδότηση ρυπογόνου βιομηχανίας σε χρόνο ρεκόρ.

Καλά ο Περιφερειάρχης. Οι πολιτικοί προϊστάμενοι υπουργοί που στα μουλωχτά αναίρεσαν… αποτέλεσμα διαγωνισμού για ανάδειξη εργολάβου στο έργο παράκαμψης του τάφου στον Περιφερειακό;
Ούτε συνέντευξη προς ανάδειξη των «ουσιαστικών» προσόντων προσλαμβανόμενου στο Δημόσιο πια…

Η φράση της ημέρας: «Η ισχυρογνωμοσύνη που δεν συνοδεύεται από φρόνηση, αξίζει λιγότερο κι απ’ το μηδέν» (Αισχύλος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου