ΤΟΠΙΚΑ

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο 50χρονος για την επίθεση με μαχαίρι

στη-δικαιοσύνη-θα-προσφύγει-ο-50χρονος-γ-51915

Είχε ανθρωποκτόνα πρόθεση ισχυρίζεται ο παθών, που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ

Μηνυτήρια αναφορά θα υποβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Τρίτη ο 50χρονος Βολιώτης που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι με φερόμενο ως δράστη συνομήλικο γείτονά του.

Ο 50χρονος που τραυματίστηκε στον πίσω αριστερό νεφρό είναι καλά στην υγεία του μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και βρίσκεται στο σπίτι του με αναρρωτική άδεια.

Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τις πράξεις του γείτονά του όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά από ψώνια σε μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Βόλου και θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά του γείτονά του προκειμένου να διωχθεί ως ο αυτουργός απόπειρας ανθρωποκτονίας. Επίσης θα ζητήσει να διερευνηθεί εάν ο δράστης χρήζει νοσηλείας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο 50χρονος φέρεται να του επιτέθηκε απρόκλητα δίχως να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο. Μάλιστα, δεν αρκέστηκε στο χτύπημα που κατάφερε με μαχαίρι αλλά όταν ο γείτονάς τους έτρεξε να απομακρυνθεί από την πολυκατοικία τραυματισμένος και να μπει στο αυτοκίνητό του τον ακολούθησε και άνοιξε την πόρτα του οδηγού.

Αγνωστο είναι σε ποιες ενέργειες θα προχωρούσε, αν ο παθών δεν κατάφερνε να φύγει γρήγορα και να απευθυνθεί στο Νοσοκομείο Βόλου για βοήθεια.

Στο Αχιλλοπούλειο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πολύ τυχερός στην ατυχία του. Σώθηκε από την μανιακή επίθεση χάρη στο αντιανεμικό μπουφάν που φορούσε. Αν δεν φορούσε το μπουφάν, τότε ο τραυματισμός του θα ήταν πολύ σοβαρότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν και στο παρελθόν πράξεις επίθεσης εναντίον του από τον γείτονά του. Πέρυσι τον Φεβρουάριο του είχε πετάξει μία γλάστρα χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει. Σε συνέλευση με τους ενοίκους της πολυκατοικίες παλαιότερα του είχε επιτεθεί φραστικά.

Αυτό που συνέβη όμως τη Δευτέρα είναι έξω και πέρα από κάθε λογική.

Η σύζυγός του απευθύνθηκε στο 100 για βοήθεια σοκαρισμένη. Αμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί για βοήθεια όμως ο δράστης είχε προλάβει να διαφύγει. Για να αποφύγει επικείμενη σύλληψη κρύφτηκε. Η δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Αστυνομία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου για περαιτέρω ενέργειες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου