ΤΟΠΙΚΑ

Κατ’ οίκον η λήψη δειγμάτων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Βόλο

κατ-οίκον-η-λήψη-δειγμάτων-από-κλιμά-53088

Σε λήψεις επιχρισμάτων από τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ζευγαριού των Βολιωτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και του ζευγαριού που επέστρεψε από την Γερμανία κάνει σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που μετέβη στον Βόλο.

Οι λήψεις των δειγμάτων έχει αποφασιστεί να γίνει κατ’ οίκον και ήδη έχουν ληφθεί επιχρίσματα από τους δύο εκπαιδευτικούς που είναι γονείς του 30χρονου που νοσεί από τον ιό, από το 2χρονο παιδί του ζευγαριού και από την εκπαιδευτικό, μητέρα της κοπέλας που επέστρεψε από την Γερμανία.

Όπως έγινε γνωστό, τα εργαστηριακά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή, καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερος έλεγχος.

Από τον ΕΟΔΥ έγινε γίνει επιπλέον σύσταση στους συναδέλφους των τριών εκπαιδευτικών να αυτοπεριοριστούν για τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ακόμη ότι σήμερα έγινε πλήρης απολύμανση όλων των χώρων των σχολικών κτιρίων στα οποία διδάσκουν οι τρεις εκπαιδευτικοί, δηλαδή στα δημοτικά σχολεία 1ο και 4ο Νέας Ιωνίας, 15ο και 24ο Βόλου και το συστεγαζόμενο 25ο Νηπιαγωγείο.

Στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, θα γίνει επίσης σχολαστική απολύμανση στο σύνολο των διδακτηρίων της πόλης του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου