ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Λόγω καιρού…
Ανατροπές προκάλεσε η χθεσινή μεταστροφή του καιρού, με άμεσο αντίκτυπο στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, αρχής γενομένης από τις υπαίθριες δραστηριότητες των παιδιών σε σχέση με την ημέρα περιβάλλοντος. Οι χαρούμενες συγκεντρώσεις που είχαν προγραμματισθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά λόγω της πρωινής σφοδρής βροχόπτωσης.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Αλλαγή πρεμιέρας
Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η χθεσινή πρεμιέρα της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Βόλου. Η περίφημη ταινία “Ζ” του Κώστα Γαβρά θα προβληθεί, τιμής ένεκεν στον Βασίλη Βασιλικό, το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ, από την μεγάλη οθόνη του θερινού κινηματογράφου της “Εξωραϊστικής”, που ανοίγει φέτος δυναμικά αυλαία. Εν αναμονή λοιπόν…
ΓΛ. ΥΔΡ.

Ο σταθμός του ΟΣΕ στην Αγριά
Διαμαρτυρίες ακούγονται από πολλούς για την εικόνα που επικρατεί στον σταθμό του ΟΣΕ στην Αγριά, όπου συγκεντρώνονται διάφορα ύποπτα, όπως λένε, στοιχεία που αποτελούν τροχοπέδη για όλους όσοι θέλουν να περάσουν μερικές ώρες αναψυχής στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού…
Α.Τ.

Οι υπηρεσίες στο Κτίριο Καπνού
Τα πάντα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει σε λίγες μέρες η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Εμπορίου και του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, από το κτίριο του Διοικητηρίου στο Κτίριο του Οργανισμού Καπνού στην οδό Ανθίμου Γαζή.
Είναι μία κίνηση σωστή για τη μερική αποσυμφόρηση των υπηρεσιών της Νομαρχίας, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει συνέχεια, καθώς το σημείο στέγασης του Κτιρίου δεν επιδέχεται επιπλέον κυκλοφοριακή φόρτιση από οχήματα πολιτών που θα θελήσουν να εξυπηρετηθούν από τις δύο παραπάνω νομαρχιακές υπηρεσίες.
Α .Τ.

Ζητούμενο πλέον
η προσέλευση του κόσμου
Ως δώρο εξ…ουρανού ήλθε αυτή η ιστορία με τη διοργάνωση του Γκραν Πρι “Τσικλιτήρεια” από το Βόλο στις αρχές Ιουλίου. Ένα σημαντικό γεγονός που έρχεται να ξαναδώσει ζωή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που θα φιλοξενήσει αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας. Η μόνη αγωνία πλέον των τοπικών φορέων εστιάζεται στον τρόπο με τον οποίο θα αγκαλιάσουν οι κάτοικοι της Μαγνησίας αλλά και της Λάρισας αυτή την αθλητική διοργάνωση, που αποτελεί πρόβα τζενεράλε για την τελική επιλογή της πόλης που θα διοργανώσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου