ΤΟΠΙΚΑ

«Πόλεμος» φιλάθλων με… θύμα τις εγκαταστάσεις του «Νηρέα»

πόλεμος-φιλάθλων-με-θύμα-τις-εγκατ-57465

Ενας ιδιότυπος πόλεμος μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Ο «πόλεμος συνθημάτων» με κόκκινες και μπλε μπογιές είχε… «θύμα» τις εγκαταστάσεις του συλλόγου χειμερινών κολυμβητών Βόλου, «Νηρέας», όπου σημειώθηκαν βανδαλισμοί.

Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ξεκίνησε η… διαμάχη, τα πρώτα συνθήματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους προ ημερών από τη μία ομάδα πριν απαντήσει η δεύτερη γράφοντας από πάνω. Πάνω στο κιόσκι, στα αποδυτήρια, τις ντουζιέρες, στις πλάκες των σκαλοπατιών, στα παγκάκια, η κόκκινη μπερδεύεται με την μπλε μπογιά υπό τη μορφή υβριστικών συνθημάτων.

Με θλίψη τους οι χειμερινοί κολυμβητές του «Νηρέα» αντίκρισαν τους βανδαλισμούς στον χώρο όπου πηγαίνουν καθημερινά για κολύμπι και ξεκούραση.

Οι χειμερινοί κολυμβητές προσέχουν και φροντίζουν ιδιαίτερα τον χώρο της ακτής στις Πλάκες, δίπλα από τις εγκαταστάσεις του άλλου συλλόγου χειμερινών κολυμβητών «Ιάσων». Οταν αντίκρισαν την εικόνα του χώρου τους δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Μέλη των συλλόγων χειμερινών κολυμβητών αναφέρουν ότι συχνά –πυκνά γίνονται ζημιές και βανδαλισμοί από άγνωστα άτομα και κυρίως τις βραδινές ώρες. Αυτό όμως που αντίκρισαν με τα συνθήματα δεν είχε προηγούμενο.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι οι εγκαταστάσεις δύσκολα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. «Ακόμη όμως και να ξαναφτιάξουμε τον χώρο κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα ξαναγίνει», διαπιστώνει με θλίψη του χειμερινός κολυμβητής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου