ΤΟΠΙΚΑ

Πεζοπορία κόντρα στο κάπνισμα

πεζοπορία-κόντρα-στο-κάπνισμα-58864

Τις ομορφιές της Ανω Κερασιάς και της διαδρομής μέχρι την Ιερά Μονή Φλαμουρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα όσοι συμμετάσχουν στην 11η πεζοπορία που συνδιοργανώνουν το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κένταυρος, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η πανδημία του COVID-19. H σημερινή πεζοπορία συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, για αυτό και αποκτά ξεχωριστή σημασία ενισχύοντας το αντικαπνιστικό μήνυμα, όπως τονίζεται από τους διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση.

Αφετηρία της πεζοπορίας θα είναι η Άνω Κερασιά και μέσα από μια διαδρομή μέσα στο δάσος, σε ένα καταπράσινο τοπίο, θα καταλήξει στην Ιερά Μονή Φλαμουρίου μετά από περίπου 3,5 ώρες.

Σημείο έναρξης της πεζοπορίας έχει οριστεί η περιοχή Κάτω Γούρα στην Άνω Κερασιά στις 9.00 πμ. Από το ΚΕΠ Υγείας συστήνεται σ’ όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να βρίσκονται στην Κάτω Κερασιά στις 8.30 π.μ. ώστε από εκεί όλοι μαζί να ξεκινήσουν για το σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας στην Ανω Κερασιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου