ΤΟΠΙΚΑ

Εξι επιπλέον μήνες στον Κορυδαλλό 33χρονος που μετέφερε ηρωίνη στον Βόλο

εξι-επιπλέον-μήνες-στον-κορυδαλλό-33χρο-59617

Πιάστηκε στα πράσα στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας πριν προλάβει να ρίξει στην πιάτσα χιλιάδες δόσεις

Εξι επιπλέον μήνες στον Κορυδαλλό θα παραμείνει στο πλαίσιο της προφυλάκισής του ο 33χρονος έμπορος «λευκού θανάτου», ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο θα έριχνε στην πιάτσα χιλιάδες δόσεις ηρωίνης.

Η περίοδος της εξάμηνης προφυλάκισης του 33χρονου που συνελήφθη στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας έληξε στις 17 Μαΐου, χωρίς να έχει εκδικαστεί η υπόθεσή του, λόγω της μη λειτουργίας των δικαστηρίων εξαιτίας του κορονοϊού και θα έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος.

Για την περίπτωσή του συνεδρίασε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο μετά από πρόταση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας, έβγαλε βούλευμα για την παράταση της προσωρινής του κράτησης για έξι επιπλέον μήνες έως τις 17 Νοεμβρίου 2020.

Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο δράστης από τη Μάνδρα Αττικής πιάστηκε στα πράσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 2019 ενώ ερχόταν Βόλο από Αθήνα με λεωφορείο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν προλάβει να ρίξει το «θανατηφόρο» φορτίο του σε χρήστες ουσιών του Βόλου.

Ολα ξεκίνησαν, όταν μετά από συντονισμένες ενέργειες ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου 33χρονος Αθηναίος να κατέχει συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 415 γραμμαρίων και αξίας περίπου 16.000 ευρώ.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τον Βόλο για να βρει τον «σύνδεσμό» του, ο οποίος με τη σειρά του θα αναλάμβανε να «μοιράσει» τον θάνατο στην πόλη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αιφνιδιάσουν. Μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, του πέρασαν χειροπέδες.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου