Λιμεναρχείο: Μόνο με μάσκα και συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο η επιβίβαση στα πλοία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-29, 17:53:27
Λιμεναρχείο: Μόνο με μάσκα και συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο η επιβίβαση στα πλοία

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊοϋ και ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού και κυρίως τη αποφυγή καθυστερήσεων κατά την επιβίβαση επιβατών και φόρτωση οχημάτων στα Ε/Γ Ο/Γ -Τ/Χ πλοίων γραμμής Βόλου - Β. Σποράδων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου επισημαίνεται ότι για την επιβίβαση απαιτείται κάθε επιβάτης να διαθέτει μάσκα ιατρική ή υφασμάτινη καθώς και συμπληρωμένο ειδικό έντυπο υγείας (ερωτηματολόγιο) σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κατά το τελευταίο 14ημερο.

Το έντυπο προς συμπλήρωση δύναται να το παραλαμβάνει ο επιβάτης πριν την επιβίβαση στο πλοίο είτε από το πρακτορείο κατά την έκδοση του εισιτηρίου είτε από μέλη πληρώματος του πλοίου με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψει.

Η μη εκπλήρωση των παραπάνω υποχρεώσεων συνεπάγεται την μη επιβίβαση στο πλοίο. Επισημαίνεται ότι για την αποφυγή καθυστερήσεων θα πρέπει απαραιτήτως η προσέλευση στο χώρο του λιμένα να λαμβάνει χώρα τουλάχιστον μία ώρα προ της προγραμματισμένης ώρας απόπλου του ΕΓ/ΟΓ πλοίου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=