Πίσω στις φυλακές ο αδίστακτος ληστής

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-07, 15:06:23
Πίσω στις φυλακές ο αδίστακτος ληστής

Ο 28χρονος, εκ των τριών της επικίνδυνης παρέας, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σήμερα στον Ανακριτή, ο 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι της οικογένειας του Μάνου Κοκκίνη, στα Χάνια Πηλίου.

Ο 28χρονος σεσημασμένος και πρόσφατα αποφυλακισθείς υπό όρους απολογήθηκε για τις πράξεις του και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του στην άγρια ληστεία στο σπίτι της οικογένειας, όπου τα δύο μέλη της γιαγιά και εγγονή κλειδώθηκαν σε δωμάτιο, ενώ ο Μάνος Κοκκίνης και η σύζυγός του δέθηκαν στα χέρια και στα πόδια και ξυλοκοπήθηκαν άγρια.

Την ίδια ώρα, η εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπισμού των δύο συνεργών του 28χρονου σε περιοχές του Πηλίου συνεχίζεται. Ωστόσο, έως και σήμερα οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Ο αδίστακτος ληστής, πάντως, που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών επτά περίπου ώρες μετά την εφιαλτική εισβολή στην κατοικία της οικογένειας κράτησε και χθες το στόμα του ερμητικά κλειστό για τους συνεργούς του.

Τα αυξημένα μπλόκα παραμένουν σε πολλά σημεία του Πηλίου και δεκάδες αστυνομικοί από τη Μαγνησία και τη Λάρισα, κλιμάκιο της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας από τη Θεσσαλονίκη και ομάδας εκπαιδευμένων αστυνομικών σκύλων χτενίζουν την περιοχή για να εντοπίσουν το κρησφύγετο των άλλων δύο ληστών.

Απόκρημνα σημεία, εγκαταλειμμένα οικήματα, ποιμνιοστάσια και πλαγιές ελέγχονται εξονυχιστικά και οι κάτοικοι της περιοχής ακούν διαρκώς τις σειρήνες των περιπολικών να κινούνται στους δρόμους του ορεινού και παραθαλάσσιου δικτύου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=