ΤΟΠΙΚΑ

Στον ανακριτή αύριο ο 32χρονος με την κοκαΐνη και το χασίς

στον-ανακριτή-αύριο-ο-32χρονος-με-την-κο-61744

Απολογείται αύριο Παρασκευή, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε

Τσακωτός έξω από το σπίτι του πριν… σπρώξει σε ακριβή πελατεία στην πιάτσα ποσότητα κοκαΐνης και χασίς έγινε 32χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Τον 32χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, που άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου παρακολουθούσαν για ημέρες τον 32χρονο μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Προχθές Τρίτη το βράδυ τον έκαναν τσακωτό ακριβώς έξω από το σπίτι του. Ο δράστης μόλις είχε βγει με προφανή σκοπό να διαθέσει στην πιάτσα ποσότητα ναρκωτικών. Ωστόσο δεν κατάφερε να φθάσει στο ραντεβού του…

Αστυνομικοί δεν έχασαν χρόνο και σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του και κατέσχεσαν 1,40 γραμμάρια κοκαΐνης και ποσότητα χασίς βάρους 4,20 γραμμαρίων. Βρέθηκαν επίσης κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στη μονοκατοικία όπου διαμένει μόνος του. Εκεί βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ναρκωτικών με κοκαΐνη συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, ποσότητα χασίς βάρους 136,81 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές και χρηματικό ποσό ύψους 1.765 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 32χρονος μόνο από τη διάθεση της κοκαΐνης θα μπορούσε να εξασφαλίσει έσοδα το λιγότερο 700 ευρώ. Μόλις ένα γραμμάριο κοκαΐνης μπορεί να βγάλει και δέκα δόσεις ανάλογα με τις προσμίξεις. Η ποσότητα που βρέθηκε στην κατοχή του αντιστοιχεί σε περίπου 140 δόσεις.

Στον 32χρονο αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Παρασκευή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές, καθώς και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με υποθέσεις ναρκωτικών.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου