ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφόρησε η νέα «Πληροφόρηση»

κυκλοφόρησε-η-νέα-πληροφόρηση-63075

Στον Μακαριστό Γέροντα Μητροπολίτη πρ. Πειραιώς Καλλίνικο είναι αφιερωμένο το νέο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Πληροφόρηση» (Μαρτίου – Μαΐου 2020).

Στο αφιέρωμα γράφουν:

-Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, με θέμα «Αναγνωρίζω την ευεργεσία του Θεού».

-Ο Πρωτ. Γεώργιος Δορμπαράκης, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Πειραιώς, με θέμα «Αντανακλούσε την πατρότητα του Χριστού».

-Η Πρεσβυτέρα Βασιλική Τσουκάτου – Κορωναίου, Εκπαιδευτικός, με θέμα «Για εκείνον ήμασταν πάντα παιδιά!».

Δημοσιεύεται, επίσης, εκτενές βιογραφικό του αειμνήστου Ιεράρχου, το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς.

Ακολουθεί άρθρο του Πρωτ. Δημητρίου Κατούνη, Δ/ντού της «Σχολής Αγιογραφίας «Διά χειρός», με θέμα «Τελείωσε η πρώτη πράξη;».

Στη συνέχεια, δημοσιεύονται επίκαιρες συνεντεύξεις του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου στο TRT, και στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», καθώς, επίσης, και η πολύ σημαντική συνέντευξη της Καθηγήτριας Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνάς Λινού, στον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Ακολουθεί αφιέρωμα στην 5η Ιερατική Σύναξη της Τοπικής μας Εκκλησίας, με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος ως τροφός των πνευματικών του τέκνων».

Στην Αντιαιρετική στήλη γράφει ο Πρωτ. Κωνσταντίνος Φλάκης, με θέμα «Η γλωσσολαλιά των Πεντηκοστιανών έχει σχέση με εκείνη των Αποστόλων;».

Ακολουθούν τρεις σελίδες με ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από την δράση της τοπικής Εκκλησίας το τελευταίο τρίμηνο και η «Πληροφόρηση» ολοκληρώνεται με το Αναστάσιμο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της τοπικής Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου