ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρητή δικάσιμο η 46χρονη που έκλεβε από το κομμωτήριο της φίλης της

σε-ρητή-δικάσιμο-η-46χρονη-που-έκλεβε-απ-68127

Διέπραξε σε τέσσερις μήνες τρεις κλοπές ύψους από 100 μέχρι 4.000 ευρώ

Οι δεσμοί χρόνιας φιλίας δεν εμπόδισαν 46χρονη Βολιώτισσα να κλέψει τα χρήματα της κολλητής της. Απεναντίας, την επισκεπτόταν συχνά στο κομμωτήριό της στον Βόλο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα άρπαζε τα χρηματικά ποσά που έβρισκε στο ταμείο όταν εκείνη απουσίαζε.

Ποντάροντας στη διαπροσωπική τους σχέση η 46χρονη πίστευε ότι θα συνέχιζε τη δράση της δίχως να γίνεται αντιληπτή και δεν δίσταζε να επαναλαμβάνει πράξεις κλοπής.

Ετσι από τον Φεβρουάριο απέσπασε από την παθούσα διάφορα χρηματικά ποσά ύψους από 100 μέχρι και 4.000 ευρώ δίχως να ενδιαφέρεται για το κακό που προξενούσε και τις απώλειες της φίλης της.

Η παθούσα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πίσω από τις κλοπές κρύβεται δικός της άνθρωπος. Όμως τα απανωτά κρούσματα της έβαλαν ψύλλους τα αφτιά. Όταν βεβαιώθηκε για τις υποψίες που είχε, προχθές στις 4 το απόγευμα, διαπιστώνοντας ακόμη μία κλοπή χρημάτων από το ταμείο ύψους 100 ευρώ, απηυδισμένη κάλεσε την Αστυνομία και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται.

Η 46χρονη συνελήφθη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου όπου μετά από πιεστικές και επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών παραδέχτηκε τελικά τις πράξεις της και ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα.

Ωστόσο, η δράστιδα υποστήριξε ότι ευθύνεται για δύο κλοπές, την προχθεσινή και ακόμη μία στις 12 Μαΐου όταν άρπαξε από το ταμείο ποσό 350ευρώ. Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ευθύνεται για την απώλεια ποσού 4.000 ευρώ τον Φεβρουάριο.

Η συλληφθείσα κρατήθηκε το βράδυ και χθες οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο Αυτοφώρου προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη και να δικαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισής της φέρεται να υποστήριξε ότι η 46χρονη προτίθεται να επιλύσει το πρόβλημα που προκάλεσε και να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την παθούσα. Η συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου