ΤΟΠΙΚΑ

Είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα η 46χρονη που έφτυσε αστυνομικό

είπε-ότι-δεν-θυμόταν-τίποτα-η-46χρονη-πο-68465

Ούτε τις φθορές που προκάλεσε σε μαγαζί, ούτε τις φωνές, τις απειλές, τις εξυβρίσεις, την απείθεια

Δεν θυμόταν τίποτα χθες η 46χρονη Βολιώτισσα, που συνελήφθη προχθές σε κατάστημα με ξηρούς καρπούς στον Βόλο, καθώς σε κατάσταση μέθης προκάλεσε φθορές στο μαγαζί, φώναζε, απειλούσε, ενώ έφτυσε τον αστυνομικό που πήγε να τη συλλάβει, φωνάζοντάς του ότι έχει AIDS για να αποφύγει ακινητοποίησή της.

Η συλληφθείσα κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου για δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Σε βάρος της είχε σχηματισθεί δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή, απείθεια και για παραβίαση των μέτρων πρόληψης από την μετάδοση ασθενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα για τις φθορές, ούτε για το επεισόδιο με τον αστυνομικό που προκάλεσε. Υποστήριξε ότι είχε προηγούμενα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε και η ίδια πολλά προβλήματα.

Η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε προχθές στις 13:15 όταν η γυναίκα εισέβαλε στο μαγαζί με άγριες διαθέσεις. Σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε από τον παθόντα, σε κατάσταση εκτός ελέγχου η 46χρονη έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά της, φώναζε, απειλούσε. Οι φθορές που προκάλεσε στο μαγαζί είναι αξίας 500 ευρώ και θα ήταν πολύ μεγαλύτερες αν δεν έσπευδαν για συνδρομή αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν μπορούσε να τη συνεφέρει. Αναγκάστηκε και κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα για να απομακρύνουν την 46χρονη. Ωστόσο, συνέχιζε να έχει επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα, επιτέθηκε στον αστυνομικό που πήγε να την ακινητοποιήσει και να την προσαγάγει στο περιπολικό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου