ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε Βολιώτισσα υπερήλικας θύμα τροχαίου

απεβίωσε-βολιώτισσα-υπερήλικας-θύμα-68476

Η Σοφία Κοντοπούλου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή – Είχε παρασυρθεί από μηχανάκι στην οδό Δημητριάδος

Εφυγε από τη ζωή η υπερήλικας, που τραυματίστηκε σε τροχαίο τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν τη χτύπησε οδηγός δικύκλου στην οδό Δημητριάδος. Πρόκειται για τη Σοφία Κοντοπούλου, η οποία ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με την υγεία της μετά το ατύχημα και μέχρι την περασμένη Κυριακή.

Υπέστη κάταγμα στο πόδι και στον αριστερό κρόταφο και όλους αυτούς τους μήνες δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει.

Από το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019 που σημειώθηκε το ατύχημα και μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου 2020, που τελικά άφησε την τελευταία της πνοή ήταν σοκαρισμένη από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο τέλος της ζωής της και ωστόσο κρατούσε γενναία και αξιοπρεπή στάση.

Στο πλευρό της άυπνη και συντετριμμένη μερόνυχτα, τόσους μήνες, βρισκόταν η κόρη της, αξιόλογη μουσικός της περιοχής, η Αγγελική Μιχ. Κοντοπούλου, η οποία με ψυχολογική υποστήριξη, ιατρών και των δικών της ανθρώπων, προσπαθεί να συνέλθει και να συνειδητοποιήσει το τραγικό τέλος της μητέρας της, η οποία ήταν πολύ αγαπητή σε όλους.

Επρόκειτο για μια γυναίκα της προσφοράς, ιδιαίτερα ευγενική, ευαίσθητη και με λογική, μέχρι το τέλος της ζωής της. Συντετριμμένη είναι επίσης και η εικοσάχρονη εγγονή της θανούσης Σοφία, τριτοετής φοιτήτρια, η οποία λόγω κοροναϊού, βρέθηκε κοντά στη γιαγιά και μητέρα της. Τα ανίψια

και οι φίλοι της οικογένειας που βρίσκονται στο πλευρό τους, αδυνατούν να πιστέψουν τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή η άτυχη υπερήλικας. Η κηδεία της τελέστηκε σε κλίμα οδύνης, την Τρίτη 19 Μαΐου στον Βόλο στο κοιμητήριο.

Το ατύχημα

Το ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019. Στις 21:00 στην οδό Δημητριάδος έξω από γνωστό κατάστημα όπου μετέβαινε για να αγοράσει γάλα η άτυχη υπερήλικας παρασύρθηκε από δίκυκλο που τη χτύπησε. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου έχοντας τραυματιστεί πολύ σοβαρά στον αριστερό κρόταφο και στο πόδι. Η υπερήλικας παρέμεινε νοσηλευόμενη στην Ορθοπεδική Κλινική του Αχιλλοπούλειου ένα μήνα. Λόγω του τροχαίου και των προβλημάτων υγείας που παρουσίασε πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο ακρωτηριασμένη.

Τα προβλήματα με την υγεία της συνεχίστηκαν με την οικογένειά της να τη συνοδεύει ανά τακτά διαστήματα στο Αχιλλοπούλειο μέχρι και την περασμένη Κυριακή.

Για το τροχαίο είχε σχηματίσει δικογραφία το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, το οποίο είχε λάβει καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο οδηγούσε Βολιώτης ηλικίας 17 ετών, ο οποίος άγνωστο υπό ποιες συνθήκες ακριβώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να μην είχε δίπλωμα οδήγησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου