ΤΟΠΙΚΑ

Μήνας διαγωνισμών ο Ιούνιος

μήνας-διαγωνισμών-ο-ιούνιος-851206

Εξήντα διαγωνισμοί για συνολικά 3.515 μόνιμες θέσεις όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης και δεκάδων ειδικοτήτων είναι έτοιμοι και θα προκηρυχθούν μέσα στον Ιούνιο. Με 749 θέσεις ΠΕ – ΤΕ – ΔΕ θα ενισχυθούν υπουργεία, Ταμεία και άλλοι Φορείς, καθώς επίσης και με άλλες 1.334 θέσεις διοικητικών – οικονομικών. Τον Ιούνιο αναμένεται να σταλούν για ΦΕΚ και οι τρεις διαγωνισμοί του ΟΣΕ και των θυγατρικών του, ΕΔΙΣΥ ΑΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, για συνολικά 307 θέσεις.
Ακολουθεί η προκήρυξη για τις 563 θέσεις στα ΚΕΠ , 353 θέσεις σε 8 νομαρχίες της χώρας, 95 θέσεις σε 43 δήμους και 114 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού σε νοσοκομεία.
Επίσης, Συμφώνησε και ο τελευταίος Φορέας που ήταν το ΙΚΑ, από τους 36 που περιέχει ο διαγωνισμός, και από μέρα σε μέρα θα σταλεί από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για ΦΕΚ.
Σε αυτήν την προκήρυξη ζητούνται συνολικά 134 ειδικότητες και από τις τρεις κατηγορίες εκπαίδευσης, όπως Πληροφορικής ΠΕ, Φαρμακοποιών, Χειριστών Η/Υ, Ιατρικών Εργαστηρίων και Ραδιολογίας – Ακτινολογίας.
Τις επόμενες ημέρες αποστέλλεται στους Φορείς για συμφωνία, οπότε το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να πάρει ΦΕΚ, για διαγωνισμός 1334 θέσων διοικητικών υπαλλήλων.
Τέλος από μέρα σε μέρα αναμένεται να σταλεί από το υπουργείο Εσωτερικών η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την κάλυψη της δαπάνης των τριών διαγωνισμών στον ΟΣΕ και στις θυγατρικές του. Η ημερομηνία έκδοσης των διαγωνισμών για τις 200 προσλήψεις στην ΕΔΙΣΥ ΑΕ (Εθνικός Διαχειριστής Σιδηροδρομικής Υποδομής), τις 93 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ και τις 14 στην κεντρική υπηρεσία το ΟΣΕ τοποθετείται στο β 15νθήμερο του Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται πως το προσωπικό που θα προσληφθεί θα συνάψει με τον Οργανισμό σύμβαση εξαρτημένης εργασίας για δοκιμαστική περίοδο διάρκειας έως επτά μηνών και στη συνέχεια η σύμβασή του θα μετατραπεί σε αορίστου χρόνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου