ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρά τραυματίστηκε 17χρονη σε τροχαίο

σοβαρά-τραυματίστηκε-17χρονη-σε-τροχαί-401725

Με σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά χτυπήματα στο Νοσοκομείο Βόλου διακομίσθηκε χθες το βράδυ 17χρονη από τον Αλμυρό, θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Η νεαρή κοπέλα έπεσε στο οδόστρωμα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο την παρέσυρε ενώ κινούνταν πεζή, κάτω από συνθήκες που δεν έγιναν γνωστές από την Αστυνομία.

Το τροχαίο, με θύμα την 17χρονη Στεργιανή Σκοτινιώτη, σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ, στην οδό Βόλου 22, στο ύψος του σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Αλμυρό.

Το ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε τη νεαρή και την εκτόξευσε σε απόσταση, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο οδόστρωμα και να χάσει άμεσα τις αισθήσεις της από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης που τις προκάλεσε σοβαρά χτυπήματα.

Η 17χρονη διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των ιατρών έφερε σοβαρά τραύματα.

Η κοπέλα έχασε μετά το δυνατό χτύπημα τις αισθήσεις της και στη Χειρουργική του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών διασωληνώθηκε για να εισαχθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Επειγόντων Περιστατικών.

Τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Η οδός Βόλου, στον Αλμυρό έχει μετατραπεί σε δρόμο πρόκλησης αρκετών τροχαίων ατυχημάτων. Πλήθος τροχαίων έχουν προκληθεί στο συγκεκριμένο δρόμο και οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν έντονα, κατά καιρούς, τις διαμαρτυρίες τους για την κακή κατάσταση του δρόμου, την ελλιπή σήμανση, αλλά και τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, που δεν επιτρέπουν την ασφαλή κίνηση των πεζών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου