ΤΟΠΙΚΑ

Πάγκοι στις λαϊκές σε παράλληλους δρόμους σε Βόλο και Ν. Ιωνία

πάγκοι-στις-λαϊκές-σε-παράλληλους-δρό-88249

Προστίθενται και νέες οδοί για να τηρείται η ασφαλής απόσταση των πέντε μέτρων μεταξύ των οπωροπωλών

Πάγκοι με οπωρολαχανικά και σε παράλληλες οδούς από τις καθιερωμένες στις οποίες λειτουργεί η λαϊκή αγορά του διμήνου Μαΐου – Ιουνίου, θα μπορούν να στηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού Βόλου Τάσο Μπατζιάκα αποφασίστηκε η ενεργοποίηση και παράλληλων οδών προκειμένου οι παραγωγοί και πωλητές οπωροκηπευτικών να μπορούν να δραστηριοποιούνται τηρώντας όμως τις αποστάσεις ασφαλείας των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων.

Στο πλαίσιο αυτό οι λαϊκές αγορές οπωροκηπευτικών θα λειτουργούν ως εξής έως 30 Ιουνίου:

Δευτέρα στη Ν. Ιωνία στην οδό Εφραιμίδου από Αναπαύσεως έως Μαγνησίας και στην Αγριά στην οδό Αριστοτέλη από 12 Αποστόλων έως Δημ. Παραθύρη.

Τρίτη στον Βόλο στην οδό Παναγούλη από Στρ. Ιατρίδη έως Ανακασιάς, στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας στην οδό Ζ. Πηγής μεταξύ των οδών Ηφαίστου και Δ. Πολιορκητού και στη Ν. Αγχίαλο στην οδό 30ης Ιουλίου από Αγ. Γεωργίου έως Κύπρου.

Τετάρτη στον Βόλο στην οδό Μαγνήτων από Ιωλκού-Κουταρέλια έως Κουντουριώτου και παράλληλα στην οδό Δημ. Γεωργιάδου από Ιωλκού- Κουταρέλια έως Κουντουριώτου.

Πέμπτη στη Ν. Ιωνία στην οδό Κυρίλλου από Βενιζέλου έως Αγίας Φωτεινής και ένα τετράγωνο επί της οδού Φιλαδελφείας από Κυρίλλου έως Δαβάκη.

Παρασκευή στον Βόλο στην οδό Δημ. Γεωργιάδου από Ογλ – Γαμβέτα έως Καραϊσκάκη και παράλληλα στην οδό Ρήγα Φεραίου από Ογλ – Γαμβέτα έως Καραϊσκάκη.

Σάββατο στον Βόλο στην οδό Γιάννη Δήμου από Ιωλκού έως Μεταμορφώσεως και επί της Μεταμορφώσεως από Γιάννη Δήμου έως Τριανταφυλλίδη και στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων στην οδό Νικηταρά από Αλαμάνας έως Κολοκοτρώνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι λαϊκές αγορές βιομηχανικών ειδών (ένδυσης και υπόδησης) θα λειτουργήσουν, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Βόλου, τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Στις λαϊκές αγορές θα προσέρχονται επαγγελματίες πωλητές της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας σε ποσοστό 50%, τηρώντας παράλληλα την απόσταση των μέτρων μεταξύ τους. Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες αναλυτικό πρόγραμμα των δρόμων στους οποίους θα γίνονται οι λαϊκές αυτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου