ΤΟΠΙΚΑ

Διορθώσεις στο έκτακτο ειδικό τέλος στη Ζαγορά

διορθώσεις-στο-έκτακτο-ειδικό-τέλος-σ-402488

Προκειμένου να προβεί ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις που αφορούν στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών καλούνται όλοι όσοι έχουν ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο εντός των ορίων του Δήμου και εκτός ορίων οικισμού να υπογράψουν σχετική υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, ώστε να διορθωθεί ο συντελεστής ειδικού τέλους.

Επιπλέον διευκρινίζεται ότι για να γίνει η διόρθωση επιφάνειας ακινήτου χρειάζεται αίτηση και βεβαίωση για το ακριβές της επιφάνειας από ιδιώτη μηχανικό ή υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Αντίστοιχα για να γίνει διόρθωση έτους κατασκευής ακινήτου χρειάζεται και πάλι η σχετική αίτηση καθώς και φωτοαντίγραφο της άδειας οικοδομής ή φωτοαντίγραφο συμβολαίου αγοράς στο οποίο να αναγράφεται το έτος κατασκευής ή υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Διευκρινίζεται ότι όσες αιτήσεις διόρθωσης υποβληθούν με υπεύθυνη δήλωση υπόκεινται σε έλεγχο από τις υπηρεσίες του Δήμου. Τα έντυπα των υπευθύνων δηλώσεων είναι διαθέσιμα στο Δημαρχείο Ζαγοράς – Μουρεσίου (Ζαγορά), στο πρώην Δημαρχείο Μουρεσίου (Τσαγκαράδα) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.dimoszagorasmouresiou.gov.gr.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ώστε να γίνουν εγκαίρως οι διορθώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου