ΛΑΡΙΣΑ

Δωρεάν μεταπτυχιακό στις βιοεπιστήμες

δωρεάν-μεταπτυχιακό-στις-βιοεπιστήμ-92128

Δωρεάν πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών για τις «Προηγμένες πειραματικές και υπολογιστικές βιοεπιστήμες» προκήρυξε το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή ισοτίμου πτυχίου της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου σε συγγενές αντικείμενο, προερχόμενοι από Τμήματα Βιολογικών Επιστημών (π.χ Βιολογίας, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Χημείας, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, αλλά και Ιατρικών Σχολών) ή συναφών Τμημάτων ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα ξεκινούν το χειμερινό εξάμηνο. Η διάρκεια σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα και ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών που γίνονται δεκτοί είναι δέκα άτομα.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβάλλονται μέχρι πλήρωσης θέσεων ή το αργότερο μέχρι 31 Ιουνίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες http://aec.bio.uth.grή στο τηλέφωνο 2410565257, Τότσικα Βασιλική, καθημερινά 10.00 – 14.00, Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Βιόπολις, Μεζούρλο Λάρισας, 41500, Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου