Συνεχίζει ακάθεκτη η αλυσίδα «Επιλογή»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-03, 11:37:13
Συνεχίζει ακάθεκτη η αλυσίδα «Επιλογή»

Στην αλυσίδα συνεταιριστικών σούπερ – μάρκετ διατίθενται 25 κωδικοί της ΕΒΟ

Κάποτε λειτουργούσαν εκατοντάδες συνεταιριστικά σουπερμάρκετ και παντοπωλεία. Εδώ και χρόνια όμως είχαν απαξιωθεί για να ξανανοίξουν πριν μερικούς μήνες το ένα μετά το άλλο με ελληνικά προϊόντα που φτάνουν από το χωράφι στο ράφι δίχως την υπερεκτίμηση των μεσαζόντων! Η αλυσίδα συνεταιριστικών σούπερ-μάρκετ «Επιλογή», στην οποία Αντιπρόεδρος είναι ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος (25 κωδικοί της ΕΒΟΛ φιγουράρουν στα ράφια των καταστημάτων) μετρά ήδη το πέμπτο της κατάστημα στην Αττική, ενώ με την ολοκλήρωση του δικτύου στην Αττική θα ξεκινήσει η δημιουργία δικτύου σε πόλεις της περιφέρειας.

Ισχυρά brand names για τα ποιοτικά, συνεταιριστικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, δημιουργεί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ με το χαρακτηριστικό όνομα «Επιλογή», που επεκτείνεται διαρκώς στο απαιτητικό… λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι καταναλωτές επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον.

Παρά την οικονομική κρίση, τα soft discounts σούπερ μάρκετ διατηρούν τη σταθερά ανοδική τους πορεία αποτελώντας... βήμα για τα αγροτικά προϊόντα των παραγωγών από συνεταιριστικές επιχειρήσεις της χώρας.

Μέχρι σήμερα βρίσκονται στο κωδικολόγιο των καταστημάτων 273 κωδικοί προϊόντων που προέρχονται από 28 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών καθώς και από 7 μεμονωμένους παραγωγούς, ενώ στο κωδικολόγιο αυτό προστίθενται καθημερινά νέα προϊόντα, ενώ σε ό,τι αφορά την ΕΒΟΛ έχουν τοποθετηθεί στα ράφια 25 κωδικοί.

«Είναι γεγονός ότι τα ελληνικά προϊόντα αγροτικών συνεταιρισμών δύσκολα έφταναν στα ράφια των σουπερμάρκετ. Από τη μία η κακοδιαχείριση ορισμένων και από την άλλη οι μονοπωλιακές-ολιγοπωλιακές αγορές τα κρατούσαν μακριά από τον καταναλωτή, ο οποίος πλέον θέλει να αγοράζει φθηνά ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Για όλους αυτούς τους λόγους δημιουργήθηκε η «Επιλογή», η οποία μέχρι σήμερα μας δικαιώνει περίτρανα» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=